Neler Yeni

🔥İndirim Asrock Taichi 9070XT 37999TL

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
ahmet
Asrock Phantom modeline çok benziyor , pek özenmemişler belli :D
yapma be abi 9070x kartlarinin hepsinin aralarındaki en tatli tasarımdan 1 i bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ucuzu var zaten ;

asus rog gibi düşün kardeşim aynısı değil taichi tepe model

Ekler

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    50.2 KB · Hit: 67
  • images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    62.7 KB · Hit: 68

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Mehmet Aslan

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
pozalba
yapma be abi 9070x kartlarinin hepsinin aralarındaki en tatli tasarımdan 1 i bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus rog gibi düşün kardeşim aynısı değil taichi tepe model

Biri astral biri prime sanki 2 modeli var zaten tepesi aşağısı mı var

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
pozalba
ben asustan örnek verdim bunlar farklı markalar

tepe modeller tabii ki farklı soğutmaya ve kaliteye sahip
Asus un tepesi rog değil astral artık
Taicihi ile steel legend arasındaki fark tepe model konusunu gündeme getirmez bende bu anlamda söylüyorum

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
ahmet
rog astral zaten isim olarak rog seri getirdi

stell ile taichi arasinda çok fark var prime ile rog arasinda fark yok mu yani bu bir genel soru

anakart vs vs

tepe modeller her zaman daha kaliteli malzemeleri koyuyorlar kapisator olsun sogutma olsun psp kalitesi olsun katmanlar olsun işte kullanılan metaller olsun yani fark var aga taichi tepe model dedim ben zaten bişey demedim

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
pozalba
rog astral zaten isim olarak rog seri getirdi

stell ile taichi arasinda çok fark var prime ile rog arasinda fark yok mu yani bu bir genel soru

anakart vs vs

tepe modeller her zaman daha kaliteli malzemeleri koyuyorlar kapisator olsun sogutma olsun psp kalitesi olsun katmanlar olsun işte kullanılan metaller olsun yani fark var aga taichi tepe model dedim ben zaten bişey demedim

Hissedip görüp görebileceğin tek fark
12V-2x6 pin olur sırf bu nedenle taicihi alırım diyorsun da konu zaten tartışmaya kapalı olur

GLHF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Erhan
Asus un tepesi rog değil astral artık
Taicihi ile steel legend arasındaki fark tepe model konusunu gündeme getirmez bende bu anlamda söylüyorum
Astral diye bir model yada seri yok.

Asus un her zaman tepe modeli ROG dur sadece sonuna Thor, Astral, Strix, Ally, Scar, Hyperion, Rapture gibi isimler ekler velhasıl en tepe astral değil çünkü astral bir model değil, ROG bir model.

Asrock da Taichi ile Asus da ROG denk modeller. Steel legend ise Asus tarafında TUF ile denk bir model.

Ayrıca Taichi ile Steel legend arasında fark tepe model konusunu gündeme getirmez diyebiliyorsan muhtemelen donanımdan pek anlamıyorsun demektir.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
pozalba
Astral diye bir model yada seri yok.

Asus un her zaman tepe modeli ROG dur sadece sonuna Thor, Astral, Strix, Ally, Scar, Hyperion, Rapture gibi isimler ekler velhasıl en tepe astral değil çünkü astral bir model değil, ROG bir model.

Asrock da Taichi ile Asus da ROG denk modeller. Steel legend ise Asus tarafında TUF ile denk bir model.

Ayrıca Taichi ile Steel legend arasında fark tepe model konusunu gündeme getirmez diyebiliyorsan muhtemelen donanımdan pek anlamıyorsun demektir.

35 yaşındayım 13 yaşından beri PC kurup topluyorum kullanmadığım marka model PC ekipmanı kalmamıştır YouTube da reddit te gördüğünüz büyülü açıklamalara yorumlara kapılmaya devam ederseniz bu tarz hadsiz yorumlar yapmaya da devam edersiniz
Bu forumun en büyük sorunu kullanmadığı kullanmayı bırak fiziki olarak görmediği ürün hakkında yorum ve tavsiye veren teenagelerle dolu olması. Yapacak bir şey yok burası da böyle bir site böyle kabul etmek lazım..

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,741
İsim
Yunus Şahin
35 yaşındayım 13 yaşından beri PC kurup topluyorum kullanmadığım marka model PC ekipmanı kalmamıştır YouTube da reddit te gördüğünüz büyülü açıklamalara yorumlara kapılmaya devam ederseniz bu tarz hadsiz yorumlar yapmaya da devam edersiniz
Bu forumun en büyük sorunu kullanmadığı kullanmayı bırak fiziki olarak görmediği ürün hakkında yorum ve tavsiye veren teenagelerle dolu olması. Yapacak bir şey yok burası da böyle bir site böyle kabul etmek lazım..

Babuş sanki adamın dediği doğru haberin olsun.

"ROG" Astral

"ROG" Matrix

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,702
Üyeler
172,885
Son üye
Sikilache
Top Bottom