OdyyseyHangi oyunlar kesinlikle oynanmalı? Gerçekten oynarken zevk alacağım hangileri?
Standart Edition yeter mi yoksa diğer seviyeler alınmalı mı? Daha doğrusu kesinlikle alınmalı mı?Odyysey
origin serideki en yavan olanı tavsiye edilmez bence üçü arasından en kompakt olanı odyyseyOdyysey
Origin (Bana göre iyidi ve DLC ile alıp Seviye yükseltmesi kullanırsanız oyun 67 saat anca sürüyor.)
4
Ultimate alın Gold'a para yetiyorsa az daha arttırıpStandart Edition yeter mi yoksa diğer seviyeler alınmalı mı? Daha doğrusu kesinlikle alınmalı mı?
Tavsiye edilmez?origin serideki en yavan olanı tavsiye edilmez bence üçü arasından en kompakt olanı odyysey
Seviye yükseltmesi bence oyunun tadını kaçıran bir durum, yavaş yavaş o hesabı ve gerekli itemleri kasacaksın arkadaş.
hocam oyunun hikayesi origin adını haketmiyor hikaye kesik kesik oyunu bitir anlarsın hikayenin bir başı bir sonu var ama ortası ALLAHA emanet ne olup bitiyor anlamıyorsun oynanış desen attack tuşuna bas ulti dolunca kullan başka bir şey yok oyunun tamamı bundan ibaret çeşitli sılahlar var tamamda onlarda aynı düşmana vur vur ulti dolunca kullan sonra tekrar aynısını yapTavsiye edilmez?
Bana hoş geldi az oynasın baksın olmadı iade eder bana gayet iyi geldi he evet Odyysey'e göre kötü kabul ama ben ikisinin de bir açıdan iyi olduğunu düşünüyorum.
AC Origin sevmediğim yönü seviye ve skill diye oyun mekaniklerini sunmasıydı.
Bitirdim ve zaten hikaye olarka önermiyorum.hocam oyunun hikayesi origin adını haketmiyor hikaye kesik kesik oyunu bitir anlarsın hikayenin bir başı bir sonu var ama ortası ALLAHA emanet ne olup bitiyor anlamıyorsun oynanış desen attack tuşuna bas ulti dolunca kullan başka bir şey yok oyunun tamamı bundan ibaret çeşitli sılahlar var tamamda onlarda aynı düşmana vur vur ulti dolunca kullan sonra tekrar aynısını yap
dediginiz o fiyata eder işte ondan fazlası zarar demek istedigim bu benimdeBitirdim ve zaten hikaye olarka önermiyorum.
Açık dünyada kes kamp bas öyle kafana göre takıl olarak sevdim ve zaten En yüksek sürümüne 23 TL ödediğimden pek kötü gelmedi fiyatına oranla yoksa 60 TL verilmez bu oyuna.