Hem var hem yok. Ac 2 brotherhood ve revelations yazdığım sırada oynanması gereken oyunlar mesela ama genel olarak belli bir sırada oynamana gerek yok. Kesinlikle black flag ve odysseyi oynamanı öneririm hikaye olarak da ezio üçlemesi güzel.Yeni seri güzel diyorlar. Eski seriyi oynamam gerekiyor mu? Yani kesinlikle oyna dediğiniz Assassin Creed ve oynanış sıralaması öneriniz var mı?
Hocam ben Valhalla da bir bölümde takılı kaldım konusunu açsam yardım eden olur mu senceBen kendi oynadıklarımdan en sevdiklerimi tavsiye edebilirim. Valhalla en iyisi. 2-brotherhood-revelations üçlemesi güzel. Unity ve odyssey de güzel ve oynanır.
eskiden yeniye doğru yönel ama odysseyden sonra bi ara ver derim onun üstüne valhallayı hemen oynarsan baya bi bayar seni.Valhalla kesin oynamayı düşünüyorum, black flag da kesin oynarım diye düşünüyorum. odyssey de oynarım çünkü ikinizde beğenmişsiniz. Brotherhood bakarım, iyiyse oynarım. Sadece bu oynanış olarak daha sonra soğuma muhabbeti varmış. Yani eski kötü yenisi daha iyi gibi. Bu 4 oyunda ilk başta hangisini oynayayım (eskiden yeniye(kötüden iyiye) olsun.