❌İndirim Bitti! Assassin's Creed - Kağanın Mezarı (Ciltli) 26 TL

İlk kitabını ve bundan 2 şer tane aldım . Birer tane de hediye olarak. Güzel yani
Hocam kendinize aldığın için ciltli olanın stoğunu bekleseydiniz keşke çünkü rafta sırıtacaktır biri ciltli bir ciltsiz.

İlk kitabı okumamıza gerek var mı

Hocam kendinize aldığın için ciltli olanın stoğunu bekleseydiniz keşke çünkü rafta sırıtacaktır biri ciltli bir ciltsiz.
Gelip gelmeyeceği ve hangi fiyattan olduğu belli değil ama. Bence stokları bitirmek için yapıldı gibi. Birde öyle kitap koleksiyonu yapmayı sevmiyorum pek. Hediye gelmediyse başkasına veriyom.

Stoğu bitti maalesef.

Ciltli-ciltsiz fark nee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve almıştım ödeme yanlış dedi düzenlenmesi gerekiyor 24 saate dedi baktım şimdi iptal edilmiş stokta yok fiyat değişti-

Ciltli-ciltsiz fark nee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve almıştım ödeme yanlış dedi düzenlenmesi gerekiyor 24 saate dedi baktım şimdi iptal edilmiş stokta yok fiyat değişti-
Kalın kapak ,kağat kapak

Serinin en iyi oyunu ne beyler ? Hiç oynamadım vallahlaya kötü diyorlardı birkaç yerde
Ben şahsen syndicate'e kadar oynamış biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim. Syndicate bence şaheser. Atmosfer ve binalar, detaylar, suikastçılığı çeşitlendirmesi. Detaylandırması benim şahsen çok hoşuma gitti. Özellikle Londra' yı çok güzel yansıtmışlar.

bu ilk kitap mı ? Ve ciltli mi ?
Eğer ilk kitap ve ciltli ise kendi aldıklarımı iptal edeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,872
Üyeler
184,518
Son üye
efegs
Geri