Neler Yeni

🔥İndirim Assassin's Creed Odyssey Alınır mı ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Epic Games'te oyunun Standart sürümü 80 , Deluxe Edition hali 83 TL. Bende 60 TL kupon var ve deluxe edition alacağım. AC 3 ve Sydincate dışında AC oyunu oynamadım. Değer mi ? Yoksa bir İskandinav Mitolojisi aşığı olarak Valhalla mı almalıyım ?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Epic Games'te oyunun Standart sürümü 80 , Deluxe Edition hali 83 TL. Bende 60 TL kupon var ve deluxe edition alacağım. AC 3 ve Sydincate dışında AC oyunu oynamadım. Değer mi ? Yoksa bir İskandinav Mitolojisi aşığı olarak Valhalla mı almalıyım ?
standart alma
deluxe al
3 tl fazla ver çünkü normal fark 100 tl yi aşıyor

Road of Death

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Berat
oyunun optimizasyonu çok kötü onun haricinde alınır

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kanka ben çok kararsız kaldım ya AC ODYSSEY DELUXE VS FARCRY 5 GOLD hangisi la
Mesaj otomatik birleştirildi:

AC denince akla optimizasyon gelir

rebelmoves

80+ Bronze
açık dünyası boş ama güzel manzaralar var sağdan soldan sürekli görev fışkırıyor. Bazıları gayet dünyayı acıklayan görevler iken bazısı sıkıcı. Hikaye olarak serilere benzer. Dövüş olarak ise belli bir zamandan sonra sıkıyor tekrar etmesinden dolayı. Skill ağacı cok kısır bence

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
açık dünyası boş ama güzel manzaralar var sağdan soldan sürekli görev fışkırıyor. Bazıları gayet dünyayı acıklayan görevler iken bazısı sıkıcı. Hikaye olarak serilere benzer. Dövüş olarak ise belli bir zamandan sonra sıkıyor tekrar etmesinden dolayı. Skill ağacı cok kısır bence
standart alma
deluxe al
3 TL fazla ver çünkü normal fark 100 TL yi aşıyor
Bunun yerine Valhalla alsam ? Optimizasyon sorunu var mı onda da ? 160 TL oluyor.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben birkaç saat eğlenerek oynadım fakat bir süre sonra hep aynı şeyleri yaptığın için sıkıyor, bitiremedim oyunu.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Crack indirmiştim çok sıkıcıydı RDR2 döver