Neler Yeni

Assassin’s Creed Odyssey Nasıl bir oyun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Arkadaşlar son zamanlarda evde kalıp sürekli fps ve sabit oyunları oynamaktan sıkıldığım için biraz hikaye oynamak istiyorum. Assassin s Creed Odyssey i oynamak istiyorum. Önerir misiniz? Veya olmadı bana hikaye bakımından rdr2 gibi her saniye aksiyon dolu hikaye oyunlarını önerirseniz sevinirim

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Arkadaşlar son zamanlarda evde kalıp sürekli fps ve sabit oyunları oynamaktan sıkıldığım için biraz hikaye oynamak istiyorum. Assassin s Creed Odyssey i oynamak istiyorum. Önerir misiniz? Veya olmadı bana hikaye bakımından rdr2 gibi her saniye aksiyon dolu hikaye oyunlarını önerirseniz sevinirim
Ben valhallanın repackini bekliyom fitgirle geldiği gibi yüklicem ama odyseyde harika oyun haritası felan çok geniş,dövüş fizikleri hoşuma gitti(mortal kombat kadar olmasada idare ediyo).

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Melih
Ben valhallanın repackini bekliyom fitgirle geldiği gibi yüklicem ama odyseyde harika oyun haritası felan çok geniş,dövüş fizikleri hoşuma gitti(mortal kombat kadar olmasada idare ediyo).
Valhallada sanırım DRM koruması var. Geleceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel bir oyun, hatta direkt seriye başlarsan seni 3 ay falan götürebilir oynamadıysan.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun çok güzel optimizasyon sıkıntılı bir oyun onu bilerek yükle fps drop stuttering tarzı mevzular yaşayabilirsin yaşamayabilirsinde bunlar harici bayağı güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şöyle diyeyim korsan oyun konuşmak yasak forumda diye biliyorum. SIRF .TORRENT uzantılı dosya indirmek için torrent istemcisi indirdim. Sorunumu paylaştım ve deli gibi linç yedim sanada uyarı olmuş olsun. Forumun kanser kitlesi çıkabilir karşına korsan oyun konuşma. Teşekkür ederim oyun önerin için :)

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
The Witcher 3 öneririm. Başlasan bırakamazsın.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
bende ondan korkuyorum işte başla diyorlar arkadaşlar witcher 1-2 oynama diyor hatta direkt 3 oyna falan diyolarlar :D
İlk iki oyunu oynamadan üçüncü oyunun hikayesini anlayamazsın.
Öyle diyenler Witcher 3 fan boyu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Melih
bende ondan korkuyorum işte başla diyorlar arkadaşlar witcher 1-2 oynama diyor hatta direkt 3 oyna falan diyolarlar :D
Seriyi oynayıp deneyimlemek en iyisi olur. Ben de oynayacağım, daha oynamadım fakat Witcher 2'ye de kaliteli diyorlardı.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
İlk iki oyunu oynamadan üçüncü oyunun hikayesini anlayamazsın.
Öyle diyenler Witcher 3 fan boyu.
Fanboy değilim ama gayet de anladım ben :D
Zaten hikayede geçmişten sık sık bahsediliyor. Bir sorun olmuyor bence.

Top Bottom