Neler Yeni

Assassin’s Creed Odyssey Nasıl bir oyun?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
şöyle diyeyim korsan oyun konuşmak yasak forumda diye biliyorum. SIRF .TORRENT uzantılı dosya indirmek için torrent istemcisi indirdim. Sorunumu paylaştım ve deli gibi linç yedim sanada uyarı olmuş olsun. Forumun kanser kitlesi çıkabilir karşına korsan oyun konuşma. Teşekkür ederim oyun önerin için :)
Hocam uyarınız için saolun fakat kralı gelsin farketmez ben dobra insanım ben bi oyuna 300 lira verebilcek durumum yok zar zor pc topladım oyuna okadar para veremem

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Hocam uyarınız için saolun fakat kralı gelsin farketmez ben dobra insanım ben bi oyuna 300 lira verebilcek durumum yok zar zor PC topladım oyuna okadar para veremem
ya ben korsan kullanmadım ama kullanada cıvığını çıkarmadığı zaman bir şey demem oyun oynamanın pahalı olduğu bir yerdeyiz zaten. Haklısın millet zar zor pc topluyor bide oyuna para veremez. Ama benim açtığım konu uTorrent le alakalı olup insan evladının biri gelip KORSANA YARDIM YOK diyor artist artist konuşması sinirimi bozdu

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
ya ben korsan kullanmadım ama kullanada cıvığını çıkarmadığı zaman bir şey demem oyun oynamanın pahalı olduğu bir yerdeyiz zaten. Haklısın millet zar zor PC topluyor bide oyuna para veremez. Ama benim açtığım konu uTorrent le alakalı olup insan evladının biri gelip KORSANA YARDIM YOK diyor artist artist konuşması sinirimi bozdu
Hocam takma kimseyi eğer oyun 20 30 lira olsa ben zaten yapımcıya destek olmak için alırım oyunu ama para kolay bulunmuyor pc dizerken yeri geliyor 5 liranın önemi oluyor.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Şu an için oynuyorum.Optimizasyonu pek iyi değil.Hikayesi çok güzel yunan mitolojisi,Spartalılar,Athenalılar ilgini çekiyorsa başla derim.Ben 20 TL ye epic gamesten aldım.20TL ye alınabilecek en güzel oyunlardandı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Şu an için oynuyorum.Optimizasyonu pek iyi değil.Hikayesi çok güzel yunan mitolojisi,Spartalılar,Athenalılar ilgini çekiyorsa başla derim.Ben 20 TL ye epic gamesten aldım.20TL ye alınabilecek en güzel oyunlardandı.
mitoloji en sevdiğim şey zaten o çok ilgimi çekti

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar son zamanlarda evde kalıp sürekli fps ve sabit oyunları oynamaktan sıkıldığım için biraz hikaye oynamak istiyorum. Assassin s Creed Odyssey i oynamak istiyorum. Önerir misiniz? Veya olmadı bana hikaye bakımından rdr2 gibi her saniye aksiyon dolu hikaye oyunlarını önerirseniz sevinirim
Gayet güzel bir oyun, güzel zaman geçirtecektir. Origins'e göre çok daha iyi olmuş, hikayesi de sarıyor.
Açık dünyası, dövüş mekanikleri, yetenek ağacı derken tamamı ile gayet güzel bir oyun, fiyatına değecektir.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
bende ondan korkuyorum işte başla diyorlar arkadaşlar witcher 1-2 oynama diyor hatta direkt 3 oyna falan diyolarlar :D
Oyunun hikayesini anlayamadıktan sonra ne olacak? Belki Witcher 3'ün hikayesini ayrı oyununu ayrı seveceksin. Keşke 1 - 2'yide önceden oynasaydım da bu adam beni niye böyle davranıyor, bu kızla önceden tanıştık mı? Bana niye böyle lakap taktılar gibi sorular aklında olmaz. Ben çok pişman olmuştum. Witcher 1 her ne kadar grafik, mekanik kötü olsa da bir çok oyuna tek atar. Aşırı sarmıştı.

Top Bottom