Origins daha kötü bana göre teması hariçassassin's creed odyssey vs assassin's creed origins epic games indirimleri ile alacağım sizce hangisi? Origins'e çok kişi kötü demişti oyüzden originsi almalımıyım kararsız kaldım
Origins daha kötü bana göre teması hariç
Oyun Optimizasyon sorunlu
Görev seviyeleri çok fazla neredeyse 1 görev arasında 2-3 seviye fark var hatta bazen 5 fenan olmuştu diye hatırlıyorum işkence ama eğer Ultimate alırsan ve Levelini fullersen oyun aslında çok kısa ve hikayesel anlamda pek sevilmedi.
Açık dünyası büyük ama ruhsuz.
NPC'ler aynı hissettiriyor belli bir süreden sonra.
At kontrol etmek bazen sinir bozucu
Originsi ben gayet beğendim kanka. Herkesi dinle ona göre karar ver. Hikayesi bence gayet iyiydi, önceki ruhsuzlara kıyasla duyguları olan bir adamı oynuyorsun. Oyunu tüm yan görevleriyle ve keşfederek yapmak inanılmaz vakit aldığı için öyle kısa bir oyun falan da değil. Ayrıca Origins için söylenebilecek bir sürü eksi Odyssey için de söylenebilir. Bence Gold edition olarak Origins ve Odyyseyi al geç. 78 liraya geliyor inanılmaz fırsat.
Far CRY 5 bana göre güzel he diyecen 3. oyundan itibaren ahım şahım bir fark var mı ?Alıntıyı görüntüle
odyssey ve detroit ekledim son 2 oyun arasında kaldım toplam 3 oyun alacağım sence hangisi daha iyi bir seçim olur biraz alakasız oyunlar ama kupon için daha sonrada oynayabileceğim bir oyun daha eklemem gerek
Deluxe alacaksan alma, Deluxe'ün içinde hiçbir dlc, hiçbir şey yok. Yalnızca oyun içi silah zırh hırdavat var. Rica ediyorum Deluxe alma düşüncesini taşımayın artık. Gold edition aldığınız takdirde içinde bütün dlcler beraber gelecek. Dlc olmadığı takdirde oyun zevki de azalıyor ve bu iki oyunun da dlcleri çok önemli. Tabi maddi durum söz konusu olduğunda tercih edilebilir ama üstüne parası neyse konup dlc'li olarak alınması taraftarıyım aksi takdirde almayın daha iyi.Alıntıyı görüntüle
yaptım böyle bişey ozmn alıyorum
Deluxe alacaksan alma, Deluxe'ün içinde hiçbir dlc, hiçbir şey yok. Yalnızca oyun içi silah zırh hırdavat var. Rica ediyorum Deluxe alma düşüncesini taşımayın artık. Gold edition aldığınız takdirde içinde bütün dlcler beraber gelecek. Dlc olmadığı takdirde oyun zevki de azalıyor ve bu iki oyunun da dlcleri çok önemli. Tabi maddi durum söz konusu olduğunda tercih edilebilir ama üstüne parası neyse konup dlc'li olarak alınması taraftarıyım aksi takdirde almayın daha iyi.
EdebilirsinAlıntıyı görüntüle
aldım artık ya keşke bekleseydim mesajını iade edip gold alabilir miyim acaba
Ama kuponu geri verirler mi bilemiyorum daha önce hiç iade etmedim.Edebilirsin