Kalıcı Ücretsiz Assassin's Creed

Ubisoft, Çin yeni yılı nedeniyle 2015 yılında piyasaya sürdüğü Assassin's Creed Chronicles: China isimli oyunu ücretsiz hale getirdi. Normal fiyatı 45 TL olan oyun, 15 Şubat'a kadar herhangi bir bedel ödemeden alınabilecek.
Ac valhalla yı beleş aldım bunuda beleş almak güzel olur

Msi kampanyası sağolsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

UBİSOFT Ac walhalla origins odysse dışında çoğunu ücretsiz verdi zaten. Bu da en kötülerinden
Ac valhalla msi kampanyasi ilede beleş verildi ben b550 tomahawk almıştım ac valhalla beleşe geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son durum : oyun kütüphanemde

Son düzenleme:
Bu oyunu almak için illa UbiSoft'ı indirmemiz mi gerekiyor?

Ubisoft, Çin yeni yılı nedeniyle 2015 yılında piyasaya sürdüğü Assassin's Creed Chronicles: China isimli oyunu ücretsiz hale getirdi. Normal fiyatı 45 TL olan oyun, 15 Şubat'a kadar herhangi bir bedel ödemeden alınabilecek.
Başlığa oyunun ismini yazsaydınız.
Millet açaba valhala mı diye girip hayal kırıklığına uğrayabilir.

evet galiba taracıyıdanda alınıyor ama oyunu indiremezsin
Tarayıcıdan inmeyeceğini biliyorum. Neyse, UbifSoft'u indireyim. Linkini bıraktığım oyuna bakabilir misiniz?
Başlığa oyunun ismini yazsaydınız.
Millet açaba valhala mı diye girip hayal kırıklığına uğrayabilir.
Bu oyun zaten ücretsiz miydi, yoksa Steam ücretsiz mi veriyor? Anlamadım.

Tarayıcıdan inmeyeceğini biliyorum. Neyse, UbifSoft'u indireyim. Linkini bıraktığım oyuna bakabilir misiniz?

Bu oyun zaten ücretsiz miydi, yoksa Steam ücretsiz mi veriyor? Anladım.

Bu oyun değil chronices serisinden china 45 liraydı ücretsiz 2 sene öncede ücretsiz olmuştu.

canları sıkılıp yapılan bir oyun zamanınızı boşa harcamayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri