Neler Yeni

Yardım Assetto corsa SOL ve PURE hakkında

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Neredeyse tüm videoların linklerini teker teker denedim dosyalarda hiçbir sorun yok hangi csp olursa olsun bende ilk görseldeki gibi gözükmesi gereken weather fx ikinci görseldeki gibi güzüküyor aynı anda ikisinide kullanamıyorum silme sıfırlama her türlü şeyi denedim şuan ikisini aynı anda kullanabilen varsa Content Menager ayar dosyasını atabilir mi?
1688676807079.png

1688676850686.png

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ömrümün kalan vaktini bu işi çözmeye adadım denemediğim şey kalmadı content menager güncellenmiş artık öyle bir ayar sekmesi yokmuş benim gibi 60 GB mod ve eklenti silmek istemeyenlere duyrulur ayarları yedekleyip eski bir CM sürümüne geçmeniz yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
OsmanEnesKOÇ
bendede aynı pronlem oldu trafik modu felan kuramadım content menager de silinmedi komple asettoyu sildim yüklüyom şuan sen hangi sürümü yükledin

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede aynı pronlem oldu trafik modu felan kuramadım content menager de silinmedi komple asettoyu sildim yüklüyom şuan sen hangi sürümü yükledin
Sürüm farketmiyor eski bir sürüm kurman yeterli content menagerin otomatik güncellemesini kapatmayı unutma

Top Bottom