Neler Yeni

Astım hastası olan birinin olduğu evde nasıl kedi beslenir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
Merhaba. Ben evde kedi beslemeyi düşünüyorum. astım hastası biri var evde bu evde nasıl kedi beslerim astım hastasına zarar vermeden

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman Can Aysel
Eşimle ben alerjik astım hastasıyız ve yıllardır hem kedimiz hem kuşumuz var, şöyle söyleyebilirim genel olarak evi kedi tüyünden arındırır ve temiz bakarsan bi problem olmuyor, ama herkesin hastalığı farklı olabiliyor hasta kişiyi eve kedi almadan önce biraz kedili bir ortamda bulundur herhangi bir rahatsızlık yaşamazsa evi kedi tüyünden arındırıp temiz bakmak şartıyla evde kedi besleyebilirsin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Astım hastalığını hafife almayın ve hasta olan ev halkını daha da önemseyin bence, kedi beslemek sadece mutlu edebilir sizi ama sevdiğiniz birini kaybederseniz veya onun sağlığına zarar verirseniz geri dönülemez pişmanlıklar yaşarsınız. Doktorunuza danışın .

KlausM

80+ Silver
Benim canımdan önemli diyorsan besle kanka kedi np

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Alperen Yılmaz

Ekler

• indir (3).jpeg
    indir (3).jpeg
    6.4 KB · Hit: 8

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki önerebileceğiniz tüy dökmeyen veya tüysüz bir kedi cinsi var mıdır?
Tüy dökmeyen kedi olmaz. Tüysüz kedi cinsi bildiğim sadece sfenks var. Ayrıca evdeki astım hastalarının kedi tüyünden etkileneceğine kesin olarak emin misiniz?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Var aslında ama ormanlarda yaşar :D Neden bu kadar ısrar ediyorsunuz anlayamadım doğrusu, kedi beslemek üzere kendinizi şartladıysanız eğer doktorunuz yerine veterinere gidin danışın :p

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerim deveci
Tüy dökmeyen kedi olmaz. Tüysüz kedi cinsi bildiğim sadece sfenks var. Ayrıca evdeki astım hastalarının kedi tüyünden etkileneceğine kesin olarak emin misiniz?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araştırmanız lazım tüysüz kediyi ne kadar seversiniz bilemem ama onun dışında şiddetle kedi almayın evinize.

Clayz

80+ Silver
Merhaba. Ben evde kedi beslemeyi düşünüyorum. astım hastası biri var evde bu evde nasıl kedi beslerim astım hastasına zarar vermeden
anneannem astım hastası bazen 3 5 ay bızde kalıyo kedıde var sorun yaratmıyo yanı kedıyle hasır nesır olmayınca cok zarar gelmıyo

Top Bottom