sitkimirac
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Merhaba. Ben evde kedi beslemeyi düşünüyorum. astım hastası biri var evde bu evde nasıl kedi beslerim astım hastasına zarar vermeden
Tüysüz kedi olmadığı sürece besleyemezsinMerhaba. Ben evde kedi beslemeyi düşünüyorum. astım hastası biri var evde bu evde nasıl kedi beslerim astım hastasına zarar vermeden
Peki tüysüz kedi türleri varmı bildiğiniz veya tüylü kediyi traş etsek beselnebilir mi?Tüysüz kedi olmadığı sürece besleyemezsin
Kedi tıraş edilmez.Peki tüysüz kedi türleri varmı bildiğiniz veya tüylü kediyi traş etsek beselnebilir mi?
Peki önerebileceğiniz tüy dökmeyen veya tüysüz bir kedi cinsi var mıdır?Kedi tıraş edilmez.
Peki tüysüz kedi türleri varmı bildiğiniz veya tüylü kediyi traş etsek beselnebilir mi?
Tüy dökmeyen kedi olmaz. Tüysüz kedi cinsi bildiğim sadece sfenks var. Ayrıca evdeki astım hastalarının kedi tüyünden etkileneceğine kesin olarak emin misiniz?Peki önerebileceğiniz tüy dökmeyen veya tüysüz bir kedi cinsi var mıdır?
Var aslında ama ormanlarda yaşarPeki önerebileceğiniz tüy dökmeyen veya tüysüz bir kedi cinsi var mıdır?
EvetTüy dökmeyen kedi olmaz. Tüysüz kedi cinsi bildiğim sadece sfenks var. Ayrıca evdeki astım hastalarının kedi tüyünden etkileneceğine kesin olarak emin misiniz?
Araştırmanız lazım tüysüz kediyi ne kadar seversiniz bilemem ama onun dışında şiddetle kedi almayın evinize.Peki önerebileceğiniz tüy dökmeyen veya tüysüz bir kedi cinsi var mıdır?
anneannem astım hastası bazen 3 5 ay bızde kalıyo kedıde var sorun yaratmıyo yanı kedıyle hasır nesır olmayınca cok zarar gelmıyoMerhaba. Ben evde kedi beslemeyi düşünüyorum. astım hastası biri var evde bu evde nasıl kedi beslerim astım hastasına zarar vermeden