Astral Seyahat Gerçek Mi?

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,226
Arkadaşlar sizce böyle bir şey var mı veya deneyen var mı

+13 yaş ergen kızların ilgi çekmek için uydurduğu, kimilerinin bunu para için kullandığı bir eylem.

bu videoyu izledim bence gerçek olabilir dün gece denedim korktuğum için örtünün altına girdim balkonda uyuduğum için yanlardan hafif ışık giriyordu bi 10 dakika örtünün altında karanlığa baktım ve yanlardan gelen hafif ışık kendi kendine zifiri karanlık oldu çok korktuğum için vazgeçtim biraz daha baksam olur bence

bu videoyu izledim bence gerçek olabilir dün gece denedim korktuğum için örtünün altına girdim balkonda uyuduğum için yanlardan hafif ışık giriyordu bi 10 dakika örtünün altında karanlığa baktım ve yanlardan gelen hafif ışık kendi kendine zifiri karanlık oldu çok korktuğum için vazgeçtim biraz daha baksam olur bence
Bence psikolojik gibi hocam kendini karşıda görüyormuşsun gibi düşünüyosun ve psikolojik olarak öyle gözüküyor

Gercek. Ben 3 ay mahsur kaldim astral seyahatta, en son nihat hatipoglu sayesinde ciktim.

Uzakdoğu ve Hint dinlerindeki uydurmacalardan bir tanesi... Bizdeki uçan kaçan şeyhler, depremleri eliyle iten, şifa dağıtan, yanmayan kefen satan sakallı müptezeller de Hint dinlerinden etkilenerek ucuz hurafelerini insanlara pahalıya satıyor.

yalan bea inanmayın

Gerçek ama abarttıkları gibi değil.Fazla merak etmeyin böyle şeyleri.Mentaliniz yüksek değilse psikolojinizi bozar...

astral seyahat
büyü
enerji
burç vb şeylere inananların zeka seviyesi

+burası neresi?
-sizi boş işler müdürlüğüne bağlıyorum efendim

Ben denedim gerçek seyahat de eğlenceli geçti diğer seyahattaki dayılarla okey oynadık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,313
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri