Asus 1650S Görüntü gidiyor ve garantiye yollama

Burak0617

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar merhabalar, sistemimde oyun esnasında bazen 10dk bazen 2-3 saat oyun sonrasında görüntü gidiyor arkada oyun sesleri veya Discord üzerinden sesler geliyor. Mikrofon iletişimi kurabiliyorum. Bu olay yaşanırken görüntü gittikten hemen sonra GPU fanları %100 olarak çalışıyor. Ta ki ben sistemi manuel olarak kapatana kadar. Durum bir oyuna özgü de değil birçok oyunda başıma geldi. PSU değiştirdim düzelmedi ve format attım yine düzelmedi. Ekran kartı ısıların veya sistem ısılarında bir sorun yok. Güncellemelerim tam. Tekrar tekrar GPU ve diğer sürücüleri sıfırdan kurdum bir değişim olmadı. Bu nedenle Memtest86 ile bellekleri test ettim. Bir sorun çıkmadı sonuçları buraya bırakıyorum. FurMark ve OCCT testlerinde de bir sorun yok ayrıca SSD'de de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Anakart veya GPU kalıyor geriye. Ekran kartımın garantisi devam ediyor. Sizce yollamalı mıyım başka ne yapabilirim? Garanti süreci için tavsiyeleriniz var mıdır? Ek olarak faturası mevcut değil kabul etmemeleri gibi bir durum olur mu?

Tüm sistem:
anakart: ASUS EX-A320M-Gaming 3200MHz.
GPU: ASUS ROG STRIX GTX1650SUper.
RAM: Team 2x8 GB RAM 3200MHz.
PSU: Thermaltake GF1 750W.
CPU: Ryzen 5-2600
SSD: Samsung 970EVO-1T
b

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular