Alali 1 gun oldu 165 hz 1 ms asus tuftan gectim cidden fark varreis sorma ya bende almayı düşünüyorum deli gibi de hiç video yok youtubeda fazla yorum da yok monitörle alakalı
Alali 1 gun oldu 165 hz 1 ms asus tuftan gectim cidden fark varreis sorma ya bende almayı düşünüyorum deli gibi de hiç video yok youtubeda fazla yorum da yok monitörle alakalı
OC siz kaç hz alıyodun reis ?Alali 1 gun oldu 165 hz 1 ms asus tuftan gectim cidden fark var
300 hz aliyorumOC siz kaç hz alıyodun reis ?
10 gün önce bu monitör 9.300TL idi o zaman alsaydınız keşke monitör iyi fakat FPS için daha iyi genelde Hz, çözünürlük bakımında FPS bağımlısı değilseniz gidip 12K'ya 2K IPS monitör bakın.merhaba arkadaşlar bende rtx 2060 ekran kartı i5 10400f işlemci var ama monitörüm 144hz VA curved panel o yüzden pek beğenmiyorum fortnite felan oynuyorum genelde monitör olarak güzel bi fiyata bu monitörü buldum https://www.itopya.com/asus-245-rog...IFcS4mmMsR6sy3FJXokMDPexCQkLErHhRqOs_9br9sCxL ama hiç youtubeda tanıtım videosu yok yada fazla yorum yok monitörle alakalı sizce alınır mı değer mi