kendi güç kablosu kalitesiz temassızlık yapıyor onun yerine farklı bir kablo almanız daha iyi olur sizin ıcın. ben ılk kurdugumda monıtoru sınır krızı gecırdım 2 saat temassızlık yaptıgı ıcın. sorun kablodaymıs bırcok kısı yasamıs aynı sorunu@yagizpe Guc kablosu sorunu derken nasil yani hocam detaylandirabilir misiniz
Bazi kisilerde monitorde cızırtı filan olmuş 360 hz kullanildiginda sizdede oyle bi sorun oldu mu ? Bide guc kablosu baktimda intetnetten bulamadim ney diye aratmak gereklikendi güç kablosu kalitesiz temassızlık yapıyor onun yerine farklı bir kablo almanız daha iyi olur sizin ıcın. ben ılk kurdugumda monıtoru sınır krızı gecırdım 2 saat temassızlık yaptıgı ıcın. sorun kablodaymıs bırcok kısı yasamıs aynı sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monıtor efsane ama ıcınden cıkan kablo patates.sadece guc kablosu buarada dp kablosu falan sorunsuz
Cızırtı sesi güç kablosu yuzunden oluyor 360 hz ile ilgisi yok,temassızlık yapıyor cızırtı sesi geliyorBazi kisilerde monitorde cızırtı filan olmuş 360 hz kullanildiginda sizdede oyle bi sorun oldu mu ? Bide guc kablosu baktimda intetnetten bulamadim ney diye aratmak gerekli