ASUS ROG Strix XG249CM VS ASUS ROG Strix XG259QNS VS Alienware 24.5" AW2523HF

yagizpe

80+
Reaksiyon skoru
26
ASUS ROG Strix XG249CM - 9400TL
ASUS ROG Strix XG259QNS 16000TL
Alienware 24.5" AW2523HF 12500 TL

Hangisini almalıyım?

Alienware aldım hocam oldukça memnunum gerek renk kalitesi olsun gerek tasarımı olsun 10 numara, zaten 360 hz tertemiz bir monitör. Tek sorunu kendi güç kablosu başarılı değil onun yerine eski monitörün güç kablosunu kullanıyorum. Başka kablo yoksa 200 tl civarı bir fiyata alabilirsiniz.

@yagizpe Guc kablosu sorunu derken nasil yani hocam detaylandirabilir misiniz
kendi güç kablosu kalitesiz temassızlık yapıyor onun yerine farklı bir kablo almanız daha iyi olur sizin ıcın. ben ılk kurdugumda monıtoru sınır krızı gecırdım 2 saat temassızlık yaptıgı ıcın. sorun kablodaymıs bırcok kısı yasamıs aynı sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monıtor efsane ama ıcınden cıkan kablo patates.sadece guc kablosu buarada dp kablosu falan sorunsuz

kendi güç kablosu kalitesiz temassızlık yapıyor onun yerine farklı bir kablo almanız daha iyi olur sizin ıcın. ben ılk kurdugumda monıtoru sınır krızı gecırdım 2 saat temassızlık yaptıgı ıcın. sorun kablodaymıs bırcok kısı yasamıs aynı sorunu

monıtor efsane ama ıcınden cıkan kablo patates.sadece guc kablosu buarada dp kablosu falan sorunsuz
Bazi kisilerde monitorde cızırtı filan olmuş 360 hz kullanildiginda sizdede oyle bi sorun oldu mu ? Bide guc kablosu baktimda intetnetten bulamadim ney diye aratmak gerekli

Bazi kisilerde monitorde cızırtı filan olmuş 360 hz kullanildiginda sizdede oyle bi sorun oldu mu ? Bide guc kablosu baktimda intetnetten bulamadim ney diye aratmak gerekli
Cızırtı sesi güç kablosu yuzunden oluyor 360 hz ile ilgisi yok,temassızlık yapıyor cızırtı sesi geliyor

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare bu kablolardan

Geri