Neler Yeni

ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING Görüntü Sorunu

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
IPS panellerin siyah rengi gri gibi olabilir bu genel bir sorun. Kaldı ki bu forumun teması tam siyah da değil. Bir sorun olduğunu düşünüyorsan servise yolla tarifle ben bu kadar yardımcı olabiliyorum. Oyunlarda problem oluyorsa ekran kartından kaynaklı da olabilir.
Tariflemeyi burada bile yapamadığımdan emin olamıyorum ki :D Şundan eminim, ilk gün 165 hz deneyimini yaşadığım garanti ancak sonradan hem oyunun renklerinde hem de karakterlerde bozulmalar var gibi görünüyor ya da bana öyle geliyor. Aldığım bayi zaten pek ilgili değil sorunu tam anlatamazsam muhtemelen hiçbir sonuca ulaşamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı ayar fakat keskinlik bulanıklık gibi konularda bir işe yaramaz renk ayarı sadece.
Oyunda mesela karakter hareket ederken ismi okunmuyor. Bulanıklaşıyor gibi sanki yani öyle flu bir bulanıklık değil

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tariflemeyi burada bile yapamadığımdan emin olamıyorum ki :D Şundan eminim, ilk gün 165 hz deneyimini yaşadığım garanti ancak sonradan hem oyunun renklerinde hem de karakterlerde bozulmalar var gibi görünüyor ya da bana öyle geliyor. Aldığım bayi zaten pek ilgili değil sorunu tam anlatamazsam muhtemelen hiçbir sonuca ulaşamam.

Oyunda mesela karakter hareket ederken ismi okunmuyor. Bulanıklaşıyor gibi sanki yani öyle flu bir bulanıklık değil
Monitörün arkasındaki tuş ile açılan menüden Trace Free ayarını 80'e çekip tekrar dener misiniz?

OC'da sağlıklı çalışmıyor olabilir 144Hz'e alınca nasıl oluyor?

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Monitörün arkasındaki tuş ile açılan menüden Trace Free ayarını 80'e çekip tekrar dener misiniz?

OC'da sağlıklı çalışmıyor olabilir 144Hz'e alınca nasıl oluyor?
Hiç 144 almadım, aldığım gün direkt 165 ayarladım, ilk gün gerçekten çok farklı geliyordu hatta düne kadar falan 165 hz geçmenin avantajını hissediyordum. Bu psikolojik ya da Valorant'tan olabilir diye düşünüyorum bunu yarın tekrar test edeceğim. Bu indirdiğim dosyayı ne yapacağımı anlayamadım racing modunda yukarıda ekran görüntüsündeki gibi ayarladım ancak dosyayı ne yapmam lazım onu bilmiyorum.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

DDU ile ekran kartı drıvını kaldır sonra kendi sitesinden tekrar kur.
Oyun grafiklerini de yükselt. Sorununun monitörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo

DDU ile ekran kartı drıvını kaldır sonra kendi sitesinden tekrar kur.
Oyun grafiklerini de yükselt. Sorununun monitörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
Sorunumu anlatamıyorum o yüzden siz yardımcı olamıyorsunuz, yine ne kadar süredir çabaladınız teşekkürler ancak benim bu sorunu anlatmamın bir yolunu bulmam lazım sanırım önce. Birincisi monitör, eskisine göre gözümü çok daha fazla yoruyor bundan şüphem yok, word dosyasını açtıktan maks 20 dakika sonra kapatıyorum o derece. Bununla ilgili bir şekilde ürünü iade etmeyi düşünüyorum zaten ama mağazadan aldığım için sanırım iade hakkım olmayacak. En basit örnek youtube'ın logosu, sanki düşük çözünürlükteymiş gibi bir görüntüde görünüyor. Aynı şey bu forumun logosunda da var, ekran kartıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum, önceki monitörümü de bağlayıp test edeceğim şimdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,009
Üyeler
166,307
Son üye
Hermit
Top Bottom