Sisteminizin özellikleri nedir? Ona göre bir yöntem göstereceğim.Pcnin tuşuna basıyorum ne bios ekranı ne bir şey geliyor tak diye açılıyor nasıl biosa girebilirim yükleme ekranı bile gelmeden w10 şifre ekranına atıyor
Kapat yeniden aç f2 ye bas sürekli girerPcnin tuşuna basıyorum ne bios ekranı ne bir şey geliyor tak diye açılıyor nasıl biosa girebilirim yükleme ekranı bile gelmeden w10 şifre ekranına atıyorum
r5 5600x + 3060 ti + a520mSisteminizin özellikleri nedir? Ona göre bir yöntem göstereceğim.
Hocam girmedi ve pcye ekran gelmiyor bios tuşuna basıncaKapat yeniden aç f2 ye bas sürekli girer
Anakartınız acil değişmeli. Kaliteli bir B550 ya da X570 almanızı öneririm. Her neyse. UEFI olarak kurduysanız Windows'u böyle girebilirsiniz BIOS'a:r5 5600x + 3060 ti + a520m
Direkt şifre ekranına atıyor çok garipr5 5600x + 3060 ti + a520m
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam girmedi ve pcye ekran gelmiyor bios tuşuna basınca
Hocam oc yapmayacağım için yükseltmeden almıştım anakartı , çok bir fark varmıkiAnakartınız acil değişmeli. Kaliteli bir B550 ya da X570 almanızı öneririm. Her neyse. UEFI olarak kurduysanız Windows'u böyle girebilirsiniz BIOS'a:
Var tabii ki de. VRM denilen bir şey var sonuçta. VRM soğutması iyi olan anakartlarda kullanılmalı R5 5600X.Direkt şifre ekranına atıyor çok garip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam oc yapmayacağım için yükseltmeden almıştım anakartı , çok bir fark varmıki
Hocam yaptım ama ekran gelmiyor hersey calisiyor ekran yokAnakartınız acil değişmeli. Kaliteli bir B550 ya da X570 almanızı öneririm. Her neyse. UEFI olarak kurduysanız Windows'u böyle girebilirsiniz BIOS'a:
Hmm, BIOS'unuzu hiç güncellemiş miydiniz? Eğer hiç güncellemediyseniz güncelleyin. Zaten güncel ise aynı BIOS'u üzerine kurun. İnşAllah sorununuz çözülür.Hocam yaptım ama ekran gelmiyor hersey calisiyor ekran yok
Hazır sistem olarak almıştım sabah geldi hocam , gaminggen sanırım güncelleme yapmıştır ama bir kontrol edeyim diye giricektim asla giremiyorum neden böyle anlamadım..Hmm, BIOS'unuzu hiç güncellemiş miydiniz? Eğer hiç güncellemediyseniz güncelleyin. Zaten güncel ise aynı BIOS'u üzerine kurun. İnşAllah sorununuz çözülür.