baligkopegi
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
MD 2 aldım geldiğinde bios güncellemem gerekir mi ?
Genelde göndermeden önce bios güncelliyor itopya ama ilk başlangıçta yine kontrol et.MD 2 aldım geldiğinde bios güncellemem gerekir mi ?
https://www.asus.com/tr/Motherboards/PRIME-B450M-K-II/HelpDesk_BIOS/Genelde göndermeden önce bios güncelliyor itopya ama ilk başlangıçta yine kontrol et.
MD 2 aldım geldiğinde bios güncellemem gerekir mi ?
www.asus.com
5000 destekli ama 5000 serisindeki işlemcilere gücü yeter mi bilemedim gerçi 5600x 65w tdp imiş yeter sanırım5000 serisi destekliyor şuanPRIME B450M-K II - Destek
www.asus.com
![]()
5600x i falan stok haliyle kullanmak için alınabilir en fazla . Bütün bütçesini işlemci ve ekran kartına verenler için kullanılabilir5000 destekli ama 5000 serisindeki işlemcilere gücü yeter mi bilemedim gerçi 5600x 65w tdp imiş yeter sanırım
yoo stok değil isterse boost hızına sabitleyebilir çünkü 65w 3600 de 65w çok rahat besliyor5600x i falan stok haliyle kullanmak için alınabilir en fazla . Bütün bütçesini işlemci ve ekran kartına verenler için kullanılabilir
windows yüklüyor muGenelde göndermeden önce bios güncelliyor itopya ama ilk başlangıçta yine kontrol et.
Hayır kendin yüklemelisin.windows yüklüyor mu