kullanıyorum white versiyonunu sorun nedirSorum başlıktaki gibi kullanan varsa birkaç soru soracağım.
boş cevap vere vere plat olmuşsun forumda çakma eyüp. helal.Sorular nedir? Kullandığımdan değil merak ettiğimden.
boş cevap mı? git bak yazdığım tüm mesajlara.kullanıyorum white versiyonunu sorun nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
boş cevap vere vere plat olmuşsun forumda çakma eyüp. helal.
kesin denk geliyorumdur değilmiboş cevap mı? git bak yazdığım tüm mesajlara.
yok ben hep boş yorum yapıyorumkesin denk geliyorumdur değilmi
adam sorunu da sormuş kral plat olması mı zoruna gittikullanıyorum white versiyonunu sorun nedir
Hocam Evo ne anlama geliyor bir düz halı birde Evo hali var ben Evo olanı aldım farkı nedir tasarım olarak Evo daha mat ve beyaz çizgileri yok. Daha iyi soğutmayamı sahip?Sorular nedir? Kullandığımdan değil merak ettiğimden.
Hocam Evo ne anlama geliyor bir düz halı birde Evo hali var ben Evo olanı aldım farkı nedir tasarım olarak Evo daha mat ve beyaz çizgileri yok. Daha iyi soğutmayamı sahip?kullanıyorum white versiyonunu sorun nedir
evo daha küçük bir model evonun soğutması bir tık daha zayıftır muhtemelen.Hocam Evo ne anlama geliyor bir düz halı birde Evo hali var ben Evo olanı aldım farkı nedir tasarım olarak Evo daha mat ve beyaz çizgileri yok. Daha iyi soğutmayamı sahip?
Hocam Evo ne anlama geliyor bir düz halı birde Evo hali var ben Evo olanı aldım farkı nedir tasarım olarak Evo daha mat ve beyaz çizgileri yok. Daha iyi soğutmayamı sahip?
Asusun Kendi sistesinden baktığım zaman oc yapılınca MHz evoda daha fazla artmakta oc daha yatkın gibi evoya ve boyutları aynı? Birkaç konuya daha baktım herkes farklı bir şey demekte vallahi bende anlamadım.evo daha küçük bir model evonun soğutması bir tık daha zayıftır muhtemelen.
Soğutması nasıldır hocam?kullanıyorum white versiyonunu sorun nedir
Asusun Kendi sistesinden baktığım zaman oc yapılınca MHz evoda daha fazla artmakta oc daha yatkın gibi evoya ve boyutları aynı? Birkaç konuya daha baktım herkes farklı bir şey demekte vallahi bende anlamadım.
Soğutması nasıldır hocam?
4060 için sormaktayim hocam ozaman diğer konulardaki cevaplar yanlış?ASUS DUAL RTX 4070 SUPER OC Specs
NVIDIA AD104, 2520 MHz, 7168 Cores, 224 TMUs, 80 ROPs, 12288 MB GDDR6X, 1313 MHz, 192 bitwww.techpowerup.comdediğim gibi kısaca daha küçük bir model daha küçük kasalarda kullanılabilmesi için uygunlar fiyatları da biraz uygun çünkü normalinden daha kötü soğutmaya sahpiler.ASUS DUAL RTX 4070 SUPER EVO OC Specs
NVIDIA AD104, 2520 MHz, 7168 Cores, 224 TMUs, 80 ROPs, 12288 MB GDDR6X, 1313 MHz, 192 bitwww.techpowerup.com
boyutlar aynıysa sadece tasarım farkı vardır tamamen aynı kartlar çünkü.4060 için sormaktayim hocam ozaman diğer konulardaki cevaplar yanlış?