Çözüldü✓ Asus Dual 4070 Ti Super Sıcaklık değeri normal mi?

brkyncu_

80+
Reaksiyon skoru
36
İkinci el bi asus dual 4070 ti aldım geçen gün. Kartın fiziken gözle görülür bir sorunu yok henüz 32 ay garantisi var. Daha önce Gigabyte Gaminc oc 4070 ti kullanmıştım full yükte 2k da sıcaklık değeri 67-68 arası gidiyordu. Dün bunu denedim 2k da dlss vs kapayınca kart güzel performans veriyor ama sıcaklık değeri full yükte 75'e kadar gördü. Kasam td500 ve işlemcim sıvı soğutmalı. Bu değer sizce normal mi? Bana biraz fazla geldi ve danışmak istedim bilenlere. Teşekkürler

İkinci el bi asus dual 4070 ti aldım geçen gün. Kartın fiziken gözle görülür bir sorunu yok henüz 32 ay garantisi var. Daha önce Gigabyte Gaminc oc 4070 ti kullanmıştım full yükte 2k da sıcaklık değeri 67-68 arası gidiyordu. Dün bunu denedim 2k da dlss vs kapayınca kart güzel performans veriyor ama sıcaklık değeri full yükte 75'e kadar gördü. Kasam td500 ve işlemcim sıvı soğutmalı. Bu değer sizce normal mi? Bana biraz fazla geldi ve danışmak istedim bilenlere. Teşekkürler
asus dual 4070 ti ile farkı Gigabyte Gaminc oc 4070 ti daha büyük soğutucu sahip arasında sıcaklık farkı oluşur birinin soğutma bloğu daha iyi çünkü. ama 75 gayet normal sıcaklık için 79 a 80 e kadar kabul edilebilir sıcaklık

Biraz inceleme izledim de orada hep dlss açıkmış ona dikkat ettim şimdi. Dlss açtığımda benimde sıcaklıklar 66-67 lere düşüyor. Acaba karta özel anormal bir durum varmı diye merak ettiğimden. Teşekkür ederim hocam
asus dual 4070 ti ile farkı Gigabyte Gaminc oc 4070 ti daha büyük soğutucu sahip arasında sıcaklık farkı oluşur birinin soğutma bloğu daha iyi çünkü. ama 75 gayet normal sıcaklık için 79 a 80 e kadar kabul edilebilir sıcaklık

Biraz inceleme izledim de orada hep dlss açıkmış ona dikkat ettim şimdi. Dlss açtığımda benimde sıcaklıklar 66-67 lere düşüyor. Acaba karta özel anormal bir durum varmı diye merak ettiğimden. Teşekkür ederim hocam.
Bildiğim kadarıyla ekran kartında Q\P çentiği bulunur. Onu pye performansa alırsanız daha iyi soğuk çalışır diye duymuştum.

Gaming OC ile karşılaştırmamak lazım. O Tuf ların rakibi model.
RTX 4070 Ti özellikle Ti-s lerin genelinde sıcaklıklar bu şekilde. Asus Dual ler 4070s ve 4070 Ti larda 70 leri görebiliyor normal.
Fan RPM leri asıl bakılması gereken şey. RX 7800 XT lerde 1500 rpm lerde çalışıyor. 4070 Ti-s de benzer şekilde yüksek Rpm lerde çalışacaktır. Eskidikçe Rpm lerde yükselmeler görülür.

Gaming OC ile karşılaştırmamak lazım. O Tuf ların rakibi model.
RTX 4070 Ti özellikle Ti-s lerin genelinde sıcaklıklar bu şekilde. Asus Dual ler 4070s ve 4070 Ti larda 70 leri görebiliyor normal.
Fan RPM leri asıl bakılması gereken şey. RX 7800 XT lerde 1500 rpm lerde çalışıyor. 4070 Ti-s de benzer şekilde yüksek Rpm lerde çalışacaktır. Eskidikçe Rpm lerde yükselmeler görülür.
Evet çok haklısın teşekkür ediyorum herkese beyler yardımlarınız için benimde böylelikle içim rahatlamış oldu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,344
Üyeler
173,803
Son üye
Deaky
Geri