- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir aile dostumuz pcden anlıyor bana kesinlikle intel al dedi bende ona güvendiğim için sorgulamadım ancak şuan ikileme düştümNeden intel, kazıklamak veya daha kötü performans almak için mi?
Bir aile dostumuz pcden anlıyor bana kesinlikle intel al dedi bende ona güvendiğim için sorgulamadım ancak şuan ikileme düştümNeden intel, kazıklamak veya daha kötü performans almak için mi?
O aile dostun bir şeyden anlamıyor o zamanBir aile dostumuz pcden anlıyor bana kesinlikle intel al dedi bende ona güvendiğim için sorgulamadım ancak şuan ikileme düştüm
intel işlemciler 12 k falan üstü sistemelr için öneriliyor önerilen işlemcilerde zaten 10700k 10900k 9900k bunlardan almayacaksan bence intel alma amd al ileriye .çok daha dönük işlemcilerBir aile dostumuz pcden anlıyor bana kesinlikle intel al dedi bende ona güvendiğim için sorgulamadım ancak şuan ikileme düştüm
İnce Hesap'dan almak zorunlu ise bunu öneririm.Bir aile dostumuz pcden anlıyor bana kesinlikle intel al dedi bende ona güvendiğim için sorgulamadım ancak şuan ikileme düştüm
O aile dostuna inanma.Bir aile dostumuz pcden anlıyor bana kesinlikle intel al dedi bende ona güvendiğim için sorgulamadım ancak şuan ikileme düştüm
Güvenilir emin olabilirsiniz sadece garantisi olmuyor tabi onuda siz bilirsiniz abd de falan buranın hesiburadası gibi internette falan incelemeleri var bakabilirsinizBu site güvenilir mi ilk defa gördüm ve neden daha ucuz
hocam intel almayın yeter o bütceye https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-PC-fiyati-45726/ bunu alabilirsinizBilgisayardan vs pek anlamadığım için hazır sistem veya PC toplama sihirbazlarından almak istiyorum eğer görüntü almama vs gibi bir hata oluşursa sıkıntının hangi parçda olduğunu tespit edemem
Dediğim sistemi alabilirsin o zaman.Bilgisayardan vs pek anlamadığım için hazır sistem veya PC toplama sihirbazlarından almak istiyorum eğer görüntü almama vs gibi bir hata oluşursa sıkıntının hangi parçda olduğunu tespit edemem
Önerebileceğiniz hazır pcler nelerdir bütçe max 6700
Dediğim gibi P2.5'dan da seninkinden de iyi, SSD diski 8100 yap.Önerebileceğiniz hazır pcler nelerdir bütçe max 6700