Önceden mesaj yazmadığım için hesabım yoktu sırf sana yazmak için hesap açtım değer bil5 dakika önce hesap açmış ve ilk mesajlarıda bana
Birisinin multisi gibi ama hadi bakalım hayırlısı
Bırak laf anlamaz yaninca 10 konu aynı anda açar vaaaa dolandırıldım laaa diyeyoo o olay gerçek ve herkes biliyor çünkü xd
Kral müqÖnceden mesaj yazmadığım için hesabım yoktu sırf sana yazmak için hesap açtım değer bil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bırak laf anlamaz yaninca 10 konu aynı anda açar vaaaa dolandırıldım laaa diye
Öncelikle düzgün konuşmanı rica ediyorum, tanımadığın birine ne senin ne benim böyle davranmaya hakkı yok.Okuduğunu anlama yok ki sende ben jp ile alakası mı var dedim jp den alinan kart yanmış garantisi olmadığı için de bisey yapamamış işte
5 dakika önce hesap açmış ve ilk mesajlarıda bana
Birisinin multisi gibi ama hadi bakalım hayırlısı
Ya bi kart neden durduk yere yansın ?Bırak laf anlamaz yaninca 10 konu aynı anda açar vaaaa dolandırıldım laaa diye
O mesajın bir mesaj üstünde yazdim garantiyle alakalı her mesaja mi yaziyim bir mesaj üstünü okuyunuz sonra cevap veriniz kolay gelsiniz iyi forumlarinızÖncelikle düzgün konuşmanı rica ediyorum, tanımadığın birine ne senin ne benim böyle davranmaya hakkı yok.
Orada garanti olmadığından bir şey yapamamış yazmamışsınız JP'den alınma kartı yanmış demişsiniz, öncelikle yazdığınız yazıyı tekrar okumanızı istiyorum.
Bende sanmiyorum da işte yo garanti var diyince yazmak istedimYa bi kart neden durduk yere yansın ?
Eğer o adam aylarca durduraksız mining yaptıysa yanmıştır ve hak etmiştir
Ben oyun oynamak haricinde yorucu bir şey yapmıyorum eğer başka bir sorun çıkarsa bilemem ama durduk yere yanacağını sanmam
Seninde iyi forumlarinizO mesajın bir mesaj üstünde yazdim garantiyle alakalı her mesaja mi yaziyim bir mesaj üstünü okuyunuz sonra cevap veriniz kolay gelsiniz iyi forumlarinız
Bende sanmiyorum da işte yo garanti var diyince yazmak istedim
Tesekkurler ettimizSeninde iyi forumlariniz
ne hemen kızgın atıyorsun alt tarafı forumda yenisin dedim çünkü saçmalıyorsun yaniBilmem donanım haberde birisinin yanmış jp den alınma kartı
La asıl mining yapınca kart yanmaz mining ile ne alakası var, adamın PCIE güç girişlerinden duman çıkmış, bunun sebebi çekirdeğin çok ağır yüke sokulması ve çok güç çekilmesi, güç hattında problem oluşması. Mining dediğin 120w çekiyor oyun ise 300w çekiyorYa bi kart neden durduk yere yansın ?
Eğer o adam aylarca durduraksız mining yaptıysa yanmıştır ve hak etmiştir
Ben oyun oynamak haricinde yorucu bir şey yapmıyorum eğer başka bir sorun çıkarsa bilemem ama durduk yere yanacağını sanmam
O zaman oyun oynayıp mining yapalımLa asıl mining yapınca kart yanmaz mining ile ne alakası var, adamın PCIE güç girişlerinden duman çıkmış, bunun sebebi çekirdeğin çok ağır yüke sokulması ve çok güç çekilmesi, güç hattında problem oluşması. Mining dediğin 120w çekiyor oyun ise 300w çekiyor
6 sayfa konunun her mesajını okumamı beklemiyorsunuz sanırım, ben o mesaja yazdım o cevabı. "Okuduğunu anlama yok" diyorsun bir de düzgünce garantisi olmadığından elinde kalabilir yerine. Alacak kişi bunu bilerek alır zaten, dolandırılma falan da yazmışsın artık ne alakaysa.O mesajın bir mesaj üstünde yazdim garantiyle alakalı her mesaja mi yaziyim bir mesaj üstünü okuyunuz sonra cevap veriniz kolay gelsiniz iyi forumlarinız
Bende sanmiyorum da işte yo garanti var diyince yazmak istedim