Hayır.FSR çıktı, hiç denedin mi? Sonuçları merak ediyorum da.
Hayır.FSR çıktı, hiç denedin mi? Sonuçları merak ediyorum da.
Deneme şansın varsa denemelisin bence.Hayır.
1500 Tl kuponu nasıl aldın?1500 TL kuponum var series s bekliyordum sence bunu almak mantıklı mı series s stok gelir mi
Muhtemelen ben 4300'e aldım.Amazon'un onları karşılıyor olması gerekiyor , yani kargo masraflarını karşılıyorlar. Gümrüklük bı durumda olmaz ki , sonuçta tamir için gönderiyoruz. Eğer gümrük parası istiyorsa Gümrük memurları , THH ile falan halledilir.
Normalde gümrük parasının olmaması gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 çıkarken mining furyası vardı zaten ve ben o dönemde kartsızdım RTX 3060 alacaktım ama param yetmediği için alamadım sen yüksek ihtimalle @xSkynel in Amazon UK dan aldığı fiyatla karıştırıyon
Bende 4400Muhtemelen ben 4300'e aldım.
Zaten 1080pde oynuyorum. Kart hemen hemen her oyunda 100 FPS veriyor. İhtiyacım yok. Şu anda az oyunda kullanılabiliyor diye biliyorum.Deneme şansın varsa denemelisin bence.
ben her şey ultra da 80 fps alıyorum , normal değil ama benim oyunum orijinal ondan da olabilirZaten 1080pde oynuyorum. Kart hemen hemen her oyunda 100 FPS veriyor. İhtiyacım yok. Şu anda az oyunda kullanılabiliyor diye biliyorum.
RDR2 de vs. her şeyi yapabildiğim en yükseğe alımca 45 FPS aldım gerçi. Anti Aliasing falan da maksimumdu. Oyun crack olmasa belki daha iyi sonuç verirdi bilmiyorum.
Kart yeni ya, optimizasyon güncellemesi vs. gelmiştir oyuna illa. Keza, GTA 5 orijinal olmasına rağmen onda da iyi performans vermiyor. Çok eski olduğu için diye düşünüyorum ben.ben her şey ultra da 80 fps alıyorum , normal değil ama benim oyunum orijinal ondan da olabilir
2K mı oynuyorsunuz ?Kart yeni ya, optimizasyon güncellemesi vs. gelmiştir oyuna illa. Keza, GTA 5 orijinal olmasına rağmen onda da iyi performans vermiyor. Çok eski olduğu için diye düşünüyorum ben.
Bir de, ben AA falan da açık ayarlayıp benchmark yaptım. Ortalaması 45. FXAA, MSAA 4x falan.
Hayır 1080p. Zaten oyunu oynarım diye indirdim ama şimdilik sadece FPS testi yaptım, muhtemelen oynamayacağım.2K mı oynuyorsunuz ?
Ben 1080P oynuyorum siz 2K kullanıyorsanız belki ondan olabilir , yada XMP yi falan mı açmayı unuttunuz
sıkıntı yok nasıl istersen öyle yapalım ama şu an müsait değilim daha sonra bakarımHayır 1080p. Zaten oyunu oynarım diye indirdim ama şimdilik sadece FPS testi yaptım, muhtemelen oynamayacağım.
Ayarları ss atarsan aynılarını yapıp bakayım. Ben 2K kullanmıyorum, 1080p benim de. Yada ben atıyorum, sen aynılarını yapabilirsin.
Tamamdır sıkıntı yok acelem yok.sıkıntı yok nasıl istersen öyle yapalım ama şu an müsait değilim daha sonra bakarım