Neler Yeni

🔥İndirim ASUS DUAL RTX 3060TI 7500₺!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Teşhir kartları çekip thermal grizzly macun/ped ile yenileyip kutusuna koyup faturasını kesip satıyoruz kanka. Olay bu. Resim yanlış olmuş bu arada konu için sağol düzeltelim onu resimdeki kart ısınmaz da 70 derece olan bu
w800
PTA'nın ekibinde misin yapıyoruz falan demişsin ya?
Bir de nasıl hem kapalı kutu hem teşhir hem ped-macun değişmiş olabiliyor?
Screenshot_20230410_110857_Chrome.jpg

İceWolf

80+ Silver
bakım yapıldı demek kart mahvoldu demek değildir. bu konu için konuşmuyorum ancak kartların içindeki macunun vs bir ömrü var tükenince yenilemek gerekir
Sen al kanka o zaman. :) İkinci el, bakım yapılmış olanları zaten sarı sitede çoook daha ucuza var. Sen bunu al boşver, bu kaliteli. :)

İceWolf

80+ Silver
okuduğunu anlamayan biri ile konuşmaya gerek yok.
Gayet net anladım yandan pohpohlama yapıyorsun. Yok kötü değildir falan. Onu biliyoruzda, muadilleri çok daha ucuza satılıyor. Senin kalkıpta yandan destek atman hoş olmamış.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Bu şekil youtuber olan bir kaç kişi daha gördüm. Ucuzdan mining kartlarını alıyorlar güzelce temizleyip bakımlarını yapip ve test edip yüksek fiyattan satışa koyuyorlar sarı site veya bir kaç yerde onlar gibi olmaya çalışıyor sdffs
sağlam birine denk gelirler merak etme vergi levhası,fatura,usulsüzlük hepsi üst üste biner.
Ama hakim bey bakınız ürünlerimiz sıfırdan farksız

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom