Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus dual rtx 4060 boşta güç tüketimi

Sero55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref soylu
Selamün aleyküm başlıkta belitdiğim durum kart boşta 52 watt güç çekiyor gpu-z ve hwmonitor aida 64 butun bu programlarla baktım bu deger vatan teknisyeni normal diyor bence normal değil bu kartı kullanan arkadaşlar da durum nedir acaba yada bilgisi olan varsa ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim Öztürk
Belki BIOS yüklemen gereklidir veya ddu ile sürücüyü kaldır ,yeniden yükle.

ThE LoSt

80+ Gold
Selamün aleyküm başlıkta belitdiğim durum kart boşta 52 watt güç çekiyor gpu-z ve hwmonitor aida 64 butun bu programlarla baktım bu deger vatan teknisyeni normal diyor bence normal değil bu kartı kullanan arkadaşlar da durum nedir acaba yada bilgisi olan varsa ?
10-15w çekmesi lazım boşta 52w değeri fazla 2 monitör dahi bağlı olsa 20w geçmemesi lazım video vs de izlersen yine 20w civarı çeker kart zaten 115w tdp ye sahip yarı gücünü kullanıyor driver sorunu olabilir temiz bir kurulum yapın

Sero55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki
Belki BIOS yüklemen gereklidir veya ddu ile sürücüyü kaldır ,yeniden yükle.
Ekran kartı biosumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

10-15w çekmesi lazım boşta 52w değeri fazla 2 monitör dahi bağlı olsa 20w geçmemesi lazım video vs de izlersen yine 20w civarı çeker kart zaten 115w tdp ye sahip yarı gücünü kullanıyor driver sorunu olabilir temiz bir kurulum yapın
Temiz kurulum yaptim servise gitti geldi normal dendi sensor bozuk olma ihtimali varmı servis normal demiş bende anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim Öztürk
Peki

Ekran kartı biosumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz kurulum yaptim servise gitti geldi normal dendi sensor bozuk olma ihtimali varmı servis normal demiş bende anlamadım
Evet ekran kartı biosu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
bendede durum aynı, tek ihtimal verdiğim şey rebarın açık olması yüzünden olabilir (değilmiş)

Son düzenleme:

Sero55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede durum aynı, tek ihtimal verdiğim şey rebarın açık olması yüzünden olabilir
Rebarı kapatıp denedinmi şu an kart elimde değil bidenyip sonucu paylaşım herkeze rehber olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
Rebarı kapatıp denedinmi şu an kart elimde değil bidenyip sonucu paylaşım herkeze rehber olsun

rebar kapatıp formatı attım düşme olmadı, denemeye değerdi, genelde 4060 lar için daha önceden beri süregelen bir sorunmuş, güç tüketimi boşta yanlış gösteriliyor diyorlar.

Sero55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref soylu
Arkadaşlar yurtdışı forumlarda falan da baya araştırdım gerçekteki tüketimi 10-15 watt fakat nvida driverla ilgili sorundan dolayı olduğu söyleniyor frizden olcumlerde gerçek deger değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,130
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom