🔥İndirim Asus Dual RTX 5060 15.999₺

nvidia şartsa alınır fiyat güzel ama nvidia şart değilse 9060 xt bekleyin yarın çıkıyor kart

Amd mfg ye rakip bir şey buldumu?

Ucuz fiyat + daha fazla saf güç
Hocam ne kadar nvidea hater ı olsam da mfg yavana atılacak teknoloji değil. Görüntünün içinden geçip gecikmeyi uçuruyor ama beleş fps Beleş fps tir.
Saf güç+ucuz fiyat iyi hoşta amd nin şu teknolojiye bir rakip vermesi lazım artık, geç bile kalıyorlar.

Amd mfg ye rakip bir şey buldumu?
Sözde buldu ama tam olarak rakip olacağına inanan varsa AMD yi hiç tanımıyordur. AMD hiç bir zaman teknoloji konusunda Nvidia ile kafa kafaya gidemiyor hep geriden takip ediyor o yüzden pek bir şey beklememek gerek, var mı var demek için idareten birşeyler yapacaktır aynı FSR ın ilk nesilleri 1-2-3 gibi leş bir performans sunar daha sonra yıllar içinde toparlar ama AMD kullanıcılarına göre "kamkaaa redstone geliyor MFG bitti" 🤣

Sözde buldu ama tam olarak rakip olacağına inanan varsa AMD yi hiç tanımıyordur. AMD hiç bir zaman teknoloji konusunda Nvidia ile kafa kafaya gidemiyor hep geriden takip ediyor o yüzden pek bir şey beklememek gerek, var mı var demek için idareten birşeyler yapacaktır aynı FSR ın ilk nesilleri 1-2-3 gibi leş bir performans sunar daha sonra yıllar içinde toparlar ama AMD kullanıcılarına göre "kamkaaa redstone geliyor MFG bitti" 🤣
Hocam ben hiçbir yerde redstone un mfg gibi bir özellik getireceğini görmedim, sadece frame generation gelişecek diyor.

fiyatı güzel ama yine de yarını bekliyorum 9060xt belki güzel bir fiyattan çıkar 16gbını yapıştırırız.

Son düzenleme:
Geri