benim başıma geldi asus dual 6700xt çok fazla ses çıkarıyordu rahatsız oldum iade ettim.Bu marka modelde çok sık karşılaşılıyor cw sanırsamBu ekran kartını alıcaktım fakat yorumlarda bazı arkadaşlar coil whine sorunundan söz etmişler aydınlatırsanız sevinirim önerilere açığım İşlemcim Ryzen 5 5600.
Çoğu Güçlü Ekran kartında olan Sadece Gereksiz Bir sestir Önlemek İçinde Monitör Kaç hz ise Fpsi ona sabitleyebilirsinizBu ekran kartını alıcaktım fakat yorumlarda bazı arkadaşlar coil whine sorunundan söz etmişler aydınlatırsanız sevinirim önerilere açığım İşlemcim Ryzen 5 5600.
alma alma sakın alma bende aynı model var kulaklığı çıkarıp oyun oynayamıyorumBu ekran kartını alıcaktım fakat yorumlarda bazı arkadaşlar coil whine sorunundan söz etmişler aydınlatırsanız sevinirim önerilere açığım İşlemcim Ryzen 5 5600.
Peki bu ses olamayan modeli var mı Rxy700xt de?Çoğu Güçlü Ekran kartında olan Sadece Gereksiz Bir sestir Önlemek İçinde Monitör Kaç hz ise Fpsi ona sabitleyebilirsiniz
öyle bir şey yok asus dual 6700 xt de kronik buEkran kartı ve modelinden bağımsız performansa etki etmeyen can sıkan sestir
Dostum ayni modeli kullanan arkadasimda yok 3070ti kullananda var kesin olacak diye birsey yok ama gercekten gıcık bir durumöyle bir şey yok asus dual 6700 xt de kronik bu
Yani hangi kartı alırsam alıyım şans eserimi diyorsun kanka.Dostum ayni modeli kullanan arkadasimda yok 3070ti kullananda var kesin olacak diye birsey yok ama gercekten gıcık bir durum
10 kartın 10undada olacak diye bir şey yok ama asus dual 6700 xtde aşırı yaygın bu redditte youtubede donanımarşivi forumda heryerde onlarca konusu var hatta şikayet varda bile bu model hakkında şikayet açmışlar demekki kronikDostum ayni modeli kullanan arkadasimda yok 3070ti kullananda var kesin olacak diye birsey yok ama gercekten gıcık bir durum
Dostum tabii ki ole ama aldiginda varsa deistir hemen yoksa iade etYani hangi kartı alırsam alıyım şans eserimi diyorsun kanka.