- En İyi Cevap
- 4
Satıcı ile konuştum kampanya Asus'un, sabah erken saatlerde sorun ile ilgileneceklerini söylediler.
nerden konu acıyoruz ben demın aldımda nerden acıklcanı bılmıyorum yardımcı olur musunuzkonuyu açanınki pendingde benimki reddedildi tekrar bi konu mu açayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi dönüş olursa yazıcam buraya
SS'ler bi önceki mesajlarımda var da şimdi bana tekrar mail atmışlar mailim üzerine, Asus TR ile konuşuyolar sanırım ,onun SS'ini ekliyorum.SS atabilir misin?
Başvuru yapmak için https://promotion.asus.com/tr/promotionform/ahsc2022/start buraya gir sonra üye olmanı ister, uygun bilgileri girdikten sonra Iban ve banka BIC'ni soruyor onu da nete yazarak öğrenebilirsin; örneğin Garantinin BIC'si TGBATRISXXX. Sonra bi mail geliyo orda başvuru numaran falan var ordan takip edebilirsin.nerden konu acıyoruz ben demın aldımda nerden acıklcanı bılmıyorum yardımcı olur musunuz
Rica ederim
yok dostum, Abdullah bilgi vermiş onlar da arasında halletmiş, asus cashback linkinden bilgilerini gir hallediyolar.Bende hepsiburadan aldim akşam bilgileri girecem kampanyaya ekstra birsey yapmam lazım mi @Rockhanger
Teşekkürler eve geçince başvuru yapim hemen fatura birde kutu üzerindeki numara degilmiyok dostum, Abdullah bilgi vermiş onlar da arasında halletmiş, asus cashback linkinden bilgilerini gir hallediyolar.
Fatura no ve ürün seri numarası kartın arkasında yazar.Teşekkürler eve geçince başvuru yapim hemen fatura birde kutu üzerindeki numara degilmi
onaylandı bende hocamBen de öyle biliyorum dostum Abdullah öyle söylemişti. Şu an sana yapılan bu geri dönüşü gördüğümden kendi kartımı iadeye gönderiyorum. Ben de betaplus'dan almıştım.