kartı açıp pcye taktım ama kaç günlük bi iade süresi var biliyo musun?Aga be kabul etmezlerse gg
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam iade ederim kanks günü geçmeden
Onu bilmiyorum hocamkartı açıp pcye taktım ama kaç günlük bi iade süresi var biliyo musun?
Ben de akşam başvuru yapacaktım dönüşü iletir misiniz? Sorun olacaksa iade verelimBenim başvurum kabul edilmedi, Asus'dan da aşağıdaki şekilde dönüşler oldu. Hepsiburada'daki betaplus firması dahil değil demişler ama Abdullah Asus TR'ye sordum demişti acaba farklı bi durum mu var?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
konuyu açanınki pendingde benimki reddedildi tekrar bi konu mu açayım?sorun yok burda pending yazıyo beklicen
bi dönüş olursa yazıcam burayaBen de akşam başvuru yapacaktım dönüşü iletir misiniz? Sorun olacaksa iade verelim
Fatura koyma yerinde 2 resim eklenebiliyor hepsiburada ingilizce diline çevirip varsa eğer sipariş kısmını vs ss alıp 2. Yere koyup dener misiniz? Ben şu an yapamıyorum iş yerindeyim malesef akşam deneyecektimkonuyu açanınki pendingde benimki reddedildi tekrar bi konu mu açayım?
hepsiburada'da ingilizce seçeneği yok.Fatura koyma yerinde 2 resim eklenebiliyor hepsiburada ingilizce diline çevirip varsa eğer sipariş kısmını vs ss alıp 2. Yere koyup dener misiniz? Ben şu an yapamıyorum iş yerindeyim malesef akşam deneyecektim
Cashback reddi gelmesi ne kadar surdu sende ? bende hala bekleme durumundaCevap yok henüz dostlar. @Abdullah Hacıgül görürse asusla konuşup bilgi verir tahminen onu bekleyelim.
2 gün falan sürdü. Tekrar talep açtım. Bi de mail attım bakalım.Cashback reddi gelmesi ne kadar surdu sende ? bende hala bekleme durumunda
SS atabilir misin?2 gün falan sürdü. Tekrar talep açtım. Bi de mail attım bakalım.