beratbatin1138
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Geçen günlerde beni masaüstü bilgisayardan uzaklaştıracak ama masaüstündeki işlerimi görebileceğim ucuz ve pil ömrü uzun olan bir laptop bakmaya başladım.
Araştırmalarım sonucu yeni nesil laptoplar (win 11'li) çok pahalı bende hem bana biraz nostalji olur diye eee pc almayı düşündüm temizini bulabileceğimi düşündüm, buldum da.
Hiç açılmamış ve sıfır alındıktan sonra sadece çok az kullanılan bir eee pc buldum ikinci el bir sitede bende aldım.
Cihaz gayet güzel işlerimi görüyord içinde win 7 32 bit starter vardı bende win 7 32 bit home basic kurup 120 gb ssd takıp termal macun değişimi yaptım.
Evet cihaz benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı ama bir sorum var.
Bu cihaz 2 günde bir güncelleme alıyor acaba desteği kesilen senedeki güncelleme sürümünü yakalamak istiyor yoksa hala win 7 güncelleme alıyor mu?
(benim tahminimce almıyor ama
)
Bu arada öğrenci arkadaşlara önerebileceğim bir netbook.
Şarjı tek şarda güç tasarrufunda 5-6 saat gidiyor.
Araştırmalarım sonucu yeni nesil laptoplar (win 11'li) çok pahalı bende hem bana biraz nostalji olur diye eee pc almayı düşündüm temizini bulabileceğimi düşündüm, buldum da.
Hiç açılmamış ve sıfır alındıktan sonra sadece çok az kullanılan bir eee pc buldum ikinci el bir sitede bende aldım.
Cihaz gayet güzel işlerimi görüyord içinde win 7 32 bit starter vardı bende win 7 32 bit home basic kurup 120 gb ssd takıp termal macun değişimi yaptım.
Evet cihaz benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı ama bir sorum var.
Bu cihaz 2 günde bir güncelleme alıyor acaba desteği kesilen senedeki güncelleme sürümünü yakalamak istiyor yoksa hala win 7 güncelleme alıyor mu?
(benim tahminimce almıyor ama
Bu arada öğrenci arkadaşlara önerebileceğim bir netbook.
Şarjı tek şarda güç tasarrufunda 5-6 saat gidiyor.