Neler Yeni

Asus G16 RTX 4060 Laptop sadece tek bir yerde mi satılıyor?

En İyi Cevap
3
Şuan fiyat çok iyi hocam ama 2k ekranlı modeli kaç k fiyat ile gelir acaba ya. Çok merak ediyorum. Sipariş vereceğim ama pişman olur muyum emin olamıyorum...
Aceleniz yok ise bekleyebilirsiniz ama ben bekleme gereği duymadım fiyatıda on numara pişman olmam bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
aytaç tan
Aceleniz yok ise bekleyebilirsiniz ama ben bekleme gereği duymadım fiyatıda on numara pişman olmam bence.
Fiyat cidden iyi. Ama şimdş 2k ekranlı 1tb ssdli model 40 k fiyata gelirse pahalı olur. Ama yinede Kumar oynıyıp bekleyeceğim. Çünkü 2k 16inç olarlar nebula mini ledli panel. Bakalım şans benimle olsun. Sizin için hayırlı olmasını diliyorum. Lütfen gelince deneyimleri bize detaylı olarak bildirin.

En İyi Cevap
3
Fiyat cidden iyi. Ama şimdş 2k ekranlı 1tb ssdli model 40 k fiyata gelirse pahalı olur. Ama yinede Kumar oynıyıp bekleyeceğim. Çünkü 2k 16inç olarlar nebula mini ledli panel. Bakalım şans benimle olsun. Sizin için hayırlı olmasını diliyorum. Lütfen gelince deneyimleri bize detaylı olarak bildirin.
Aktarmaya çalışacağım.

RoXaRy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ercan demir
Hocam trendyolda ayni modelin farkli ozellikli halleri var 1 tb ssdli gibi ama fiyatlar ucuk random fiyat yazmislar gibi geldi bana 😂 bu arada şahsi fikrim 16inc ekranda 2knin pek bi anlami yok bence 2k olayini unutun kucuk ekranda fhd bile fazlasiyla yeterli onun yerine ram ve ssdsi yuksek olan daha mantikli

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
aytaç tan
Hocam trendyolda ayni modelin farkli ozellikli halleri var 1 tb ssdli gibi ama fiyatlar ucuk random fiyat yazmislar gibi geldi bana 😂 bu arada şahsi fikrim 16inc ekranda 2knin pek bi anlami yok bence 2k olayini unutun kucuk ekranda fhd bile fazlasiyla yeterli onun yerine ram ve ssdsi yuksek olan daha mantikli
Haklısınız. 1tb ssd olsa harika olurdu aslında. Sonradan ssd taksam bu sefer maliyet artacak. Sizce 4060 için fhd az olmaz mı ?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50

RoXaRy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ercan demir
Haklısınız. 1tb ssd olsa harika olurdu aslında. Sonradan ssd taksam bu sefer maliyet artacak. Sizce 4060 için fhd az olmaz mı ?
Hocam 4060 için 2 k da uygun ama laptopun ekranı 16 inç oldugu ıcın 2k ya gerek yok ama masaustu pc alıyor olsaydınız 2k bı monıtor iyi giderdi elbette :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
aytaç tan
Siz sipariş verdiniz mi ?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50