[email protected]Kanka hangi mail adresinden atıyorlardı ID yi ben kaybettım atmışlardı ama
Hocam sizden ricam bir gelişme olursa buraya bırakırmısınız?Malesef. Mail attım geçen hafta 14 gün içinde kontrol edip hesabınıza yatmasını sağlayacağız diye cevap verdiler.
Kanka baktımda bulamadım ya bakmıştım aproved yazıyordu ama şimdi bulamıyorum neden acaba
Hocam eğer e posta silme huyunuz yoksa ara kısmına bi asus yazın gmail uygulamasında. Belkide başka e posta girmişsinizdir.Kanka baktımda bulamadım ya bakmıştım aproved yazıyordu ama şimdi bulamıyorum neden acaba
E posta falan atmışlarmı parayı yatırdıkları ile ilgili? Bu arada id yi sorgulatınca hâla approved mı yazıyor?Hesaba baktım iade sabah 09:48'de hesaba yatmış.
Ya şimdi illaki parayı atın diye e postamı göndereceğiz çok saçma. Bu haftada yatmazsa haftaya yazarım artık. Teşekkürler hocam bilgilendirme için.Bir şey atmadılar. Evet hala approved yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam siz ne zaman başvuru yapmıştınız?Benim param da yatmış bilginize. 650 tl monitör almıştım.