ahmet baray
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
sen ileride ekran kartını değiştireceğini düşündüğüm için (ileriye yönelik) aera cool vx plus 400 w var çok iyi gerçektenteşekkürler önereceğiniz psu var mı
sen ileride ekran kartını değiştireceğini düşündüğüm için (ileriye yönelik) aera cool vx plus 400 w var çok iyi gerçektenteşekkürler önereceğiniz psu var mı
Yetmez. O modeller genelde 12V kanalında 120W falan veriyor250W yeter 250W 1050Tİ bile çalıştırırsın
Aercoll vxteşekkürler önereceğiniz psu var mı
kanka gtx 750 40 w yakıyoYetmez. O modeller genelde 12V kanalında 120W falan veriyor![]()
Ben 200 dedimYetmez. O modeller genelde 12V kanalında 120W falan veriyor![]()
PSU 12v kanalından kaç W veriyor ?gtx 750 ti da 6 pin güç girişi var ama benim psu da yok (250 watt)
Üst serilerde oluyor, benim çift fanlı Zotac da da vardı.normalde 750Tİ da güç girişi olmaz o kartlar max 75w çeker ama bir 750ti da ilk kez güç girişi olduğunu duydum,400W yeter
benim dediğimi al pişman olma dediğim gibi bu ekran kartı oc versiyon aera cool vx plus al yıllarca işini görür taaa 1650 ye kadar
bu sistemde ekran kartını değiştirmem daha yeni bir ekran kartı dar boğaz yapar.sen ileride ekran kartını değiştireceğini düşündüğüm için (ileriye yönelik) aera cool vx plus 400 w var çok iyi gerçekten
bakıcam bunlara teşekkürlerAercoll vx
Zalman zl
High Power
Fsp bakabilirsin.
sahibindednden 2. el 250 200 w al sakın kazıklanma 200 yada 400 tl arası olsun ve uzakataysa param güvende hizmetini satın albu sistemde ekran kartını değiştirmem daha yeni bir ekran kartı dar boğaz yapar.
kardeşim için idarelik 1-2 yıl gitsin yeter
onun için sertifikalı pahalı bir şey almaya gerek yok
işini görür ntelikte https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-everest-eps-m02-200-w-fiyati,939312.html2. el almam sıfır alıcam