Neler Yeni

Asus kalitesizliğinden yaşadığım servis olayı

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
işlemciyi takmadım bile nasıl ben bozabilirim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük bir firma öyle olacağını sanmıyorum

aynen bro tedarikçi firma kapalı kutuyu bozuk gönderin satıcı da müneccim satmasın
Asus'u kötüleyip daha 3-4 sene önce adını duyduğumuz firmaya "büyük bir firma öyle olacağını sanmıyorum " diyorsunuz. Gerçekten tuhaf hocam.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Sorun yaşamayan arkadaşlar siz Bi teknik servis yüzü görün bakayım sorunun nasıl yaşandığını Bi anlayın

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
teknoloji şans işi geçmiş olsun :( asustan değil şanssızlıktan olmuş

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorun yaşamayan arkadaşlar siz Bi teknik servis yüzü görün bakayım sorunun nasıl yaşandığını Bi anlayın
Oda TR servislerinin vicdansızlığı hocam kimse büyük firmaların umursamaz servisleriyle uğraşmayı ve ücretini ödediği malın kusurlu çıkmasını istemez ama olayın marakyla bir alakası yok gönderilen teknik servis asusa aitse pişkinlik yapacaklarını sanmıyorum olduda bir sorun çıktı diyelim asus globale durumu detaylıca açıklayan bir mail atmak mağduriyetin giderilmesini sağlayabilir teknoloji şans işi ve firmalar iki yüzlü yapacak bir şey yok maalesef denetim eksikliği var

Tomhardyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sezai
marka kötü olmaz zaetn en iyilerinden birisi 9senelik asus kasam vardı ahlan anakart da asustu hiçbirşey olmamıştı tank gibydi 😂
Gaming gen tr den asus z690 a anakart aldım ilki işlemci pimleri kırık geldi değişim istedim 2. Si geldi onun da ram slotu m2 slotu Ethernet girişi bozuk çıktı bu sefer değişim yapmadılar kullanıcı hatası olabilir diye servise gönderdiler şaka gibi :D 6 k verdim 1 aydır parasını verdiğim ürünü kullanamıyorum birde şu an servisi bekliyorum 3. de bozuk çıkacakmış gibi duruyor teşekkürler asus kalitesi teşekkürler müşteri memnuniyeti

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Asus'u kötüleyip daha 3-4 sene önce adını duyduğumuz firmaya "büyük bir firma öyle olacağını sanmıyorum " diyorsunuz. Gerçekten tuhaf hocam.
firma yapabileceği tüm insiyatifi yaptı çünkü ondan hocam yaşadığım olayı bilmiyorsun konuşuyorsun

üreticiyi firmayı suçlamakta başka bir boyut :kekw:
diymi satıcı firma soketi kırık ürün zarar gelmeyecek şekilde üretip içine paketleyip tasarlaması gerekiyordu ve sonradan serviste süründürmeyip uğraştırmaması gerekiyordu haklısın :)

WhoCares

80+ Gold
firma yapabileceği tüm insiyatifi yaptı çünkü ondan hocam yaşadığım olayı bilmiyorsun konuşuyorsun

diymi satıcı firma soketi kırık ürün zarar gelmeyecek şekilde üretip içine paketleyip tasarlaması gerekiyordu ve sonradan serviste süründürmeyip uğraştırmaması gerekiyordu haklısın :)
tmm bro sen nasıl istersen öyle olsun bol şans

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA

Yukarda yazmışsın olayı? Yazmadıysan eksik yazmasaydın, adam gibi tam yazsaydın yorum yapardık. Kafana koymuşsun bir şeyi, düşüncen değişmeyecekse neden burada milletin vaktini alıyorsun. Hey Allah'ım Yarabbim...

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
yani asusun kalitesizliği değil de belki de kargo sürecinde ezildi pinler

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Gaming gen tr den asus z690 a anakart aldım ilki işlemci pimleri kırık geldi değişim istedim 2. Si geldi onun da ram slotu m2 slotu Ethernet girişi bozuk çıktı bu sefer değişim yapmadılar kullanıcı hatası olabilir diye servise gönderdiler şaka gibi :D 6 k verdim 1 aydır parasını verdiğim ürünü kullanamıyorum birde şu an servisi bekliyorum 3. de bozuk çıkacakmış gibi duruyor teşekkürler asus kalitesi teşekkürler müşteri memnuniyeti
İşte bu yüzden Amazon kraldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,790
Üyeler
164,910
Son üye
emirrrrrr8
Top Bottom