Neler Yeni

Asus modem arayüzüne giremiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Kaya
Millenicom aboneliğim bugün başlatıldı, fakat modem arayüzüne giremiyorum. Modem markası ASUS DSL N16 IP adresleriyle oynadım yinede arayüze giremedim. Telefon üzerinden girer gibi oldum bir ara ama olmadı. Modemi sıfırlayıp tekrar denedim hertürlü yolu denedim. Ne yapmam gerekiyor. Gelen teknisyen telefondan bağlandı, bende bağlandım sonrasında bilgisayar üzerinden giremediğim için modemi sıfırladım. Sonra böyle problemlerle karşılaştım.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Bilgisayardan girebilmeniz lazım. Ip numarasını yazınca ne oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayardan girebilmeniz lazım. Ip numarasını yazınca ne oluyor?
Arayüze giriyor ama kopuyor sürekli. Telefondan bağlandığım oldu birkaç defa. Ama bilgisayardan hiçbir şekilde giremedim.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Avast veya Avg yüklü mü? Kablolu mu bağlanıyorsunuz? Modemin ip adresi 192.168.1.1 ise, bilgisayarın ip adresini 192.168.1.2 yapıp deneyebilirsiniz. Windows 10 kullanıyorsanız, Ağ sıfırlamayı çalıştırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Kaya
Avast veya Avg yüklü mü? Kablolu mu bağlanıyorsunuz? Modemin ip adresi 192.168.1.1 ise, bilgisayarın ip adresini 192.168.1.2 yapıp deneyebilirsiniz.
Kablosuz bağlanmaya çalışıyorum, modem kablosuz modem. Hayır o programlar yüklü değil.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Kaya
Bunun yanması gerekiyor mu? Bundan kaynaklı olabilir mi?

dsl-n16-kurulum-kapak.jpg

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Kablosuz bağlantı ayarları yapıldıktan sonra yanar. Size lazım olan portlar 1,2,3,4. Kablosu yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Kaya
Kablosuz bağlantı ayarları yapıldıktan sonra yanar. Size lazım olan portlar 1,2,3,4. Kablosu yok mu?
Hayır daha önceden Huawei modem kullanıyordum Superonline kullanırken. Onda böyle bir problem yaşamadım. Direkt olarak wifi üzerinden halletmiştim herşeyi.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Hayır daha önceden Huawei modem kullanıyordum Superonline kullanırken. Onda böyle bir problem yaşamadım. Direkt olarak wifi üzerinden halletmiştim herşeyi.
Hepsini aynı şekilde ayarlayamazsınız.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Kablosuz bağlanamazmıyım yani şuanda?
Niye kablo takmıyorsunuz ki? Onu anlamadım. :) Varsayılan ağ adı ve şifresi varsa, bir ihtimal ayarlanabilir; ama zaman kaybı olur. Asus'un cep telefonları için uygulaması olması lazım. Belki onunla ayarlanabilir.

Top Bottom