Neler Yeni

Asus Mönitör Ekranda Çizgi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Herkese iyi forumlar dün aldığım asus monitörde fotoğraflarda ki gibi hızlı hızlı çizgiler geçip duruyor ve bunu her zaman yapmıyor diğer monitörumde böyle bir sıkıntı yoktu sizce sorun nedir garantiye direk veriyim mi cevaplarınızı bekliyorum
1000071450.jpg
1000071449.jpg

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
165hz geçtiğinde sorun kalkıyor aynı sorunu yaşıyorum bazı forumlarda kutudan cıkan dp yetersiz geliyor vs. demişlerdi daha başka bi kabloyla deneme fırsatı bulamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
165hz geçtiğinde sorun kalkıyor aynı sorunu yaşıyorum bazı forumlarda kutudan cıkan dp yetersiz geliyor vs. demişlerdi daha başka bi kabloyla deneme fırsatı bulamadım.
Dün aldım VG249Q3A model monitör , ekran kartım RX 6600XT bu sorunu sürekli yapmıyor ara ara yapıp kendi kendine düzeliyor sizce sorun hz kaynaklı mıdır?

Aykut D.

80+ Gold
Dün aldım VG249Q3A model monitör , ekran kartım RX 6600XT bu sorunu sürekli yapmıyor ara ara yapıp kendi kendine düzeliyor sizce sorun hz kaynaklı mıdır?
Hz düşürüp bir kullanın sorun çözülürse DP güncel bir kablo alın .

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
aynı monitör bende de var dostum gecen hafta aldım, monitörde kronik sanırım bu olay 165hz çektiğinde parazit gidiyor.
180hz alıp bi 3-5 dakika sonra geliyor parazit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hz düşürüp bir kullanın sorun çözülürse DP güncel bir kablo alın .
hocam bu asus ne diye koyuyor bu dp kablosunu o zaman saçmalık destekle konusum farklı bi kablo deneyin diyor, madem farklı bi kablo gerekiyor kutuya niye bunu koyuyorsunuz

Aykut D.

80+ Gold
hocam bu asus ne diye koyuyor bu dp kablosunu o zaman saçmalık destekle konusum farklı bi kablo deneyin diyor, madem farklı bi kablo gerekiyor kutuya niye bunu koyuyorsunuz
Markaların bazı ürünleri hatalı olabiliyor 🤷🏻.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,276
Üyeler
160,218
Son üye
EaGLeTunahan
Top Bottom