Değişim talep etme falan oluyor mu bilmiyorum ama oluyorsa değişim talep edinHayırlı akşamlar asus un vg27vq monitörünü aldım 1 tane ölü piksel çıktı sizce iade etmelimiyim?
(Aldığım fiyat 650 TL arttı)
Yorumlardan olmuyor diyorlardı ama sordum bekliyorum sence çok fazla etkilermi ve bu olay zamanla olan bi olay o yüzden fazla mafaya takmaya gerek varmı acabaDeğişim talep etme falan oluyor mu bilmiyorum ama oluyorsa değişim talep edin
Diğer pikselleri ileride etkiler mi bilmiyorum ama etkilerse sıkıntıYorumlardan olmuyor diyorlardı ama sordum bekliyorum sence çok fazla etkilermi ve bu olay zamanla olan bi olay o yüzden fazla mafaya takmaya gerek varmı acaba
siz ne yaptığınız iade mi ettiniz ve birde nerden almıştınız monitörü hepsiburada'dan mı ? benimde yeni aldığım monitorde cıktı bir ölü pikselBu benim başıma da geldi kesinlikle değişim talep et video ve resimleri detaylıca yolla. Eğer değişim yapmıyorlarsa iade et.
Gaming gen tr den almıştım video ve fotoğrafları yolladım değişim yaptılar. 1-2 piksel var bir şey olmaz demeyin yayılma ihtimali var.siz ne yaptığınız iade mi ettiniz ve birde nerden almıştınız monitörü hepsiburada'dan mı ? benimde yeni aldığım monitorde cıktı bir ölü piksel