bende alırdım bu arada güzel fiyatİyi fiyata koymuşsun valla ihtiyacım olsa hemen alırdım.
Yani, VA-IPS olsa ben alırım biliyorsun2017 yılında Vatandan almıştım 2000 liraya. Satılmıyor ama 60hz ve TN Panel 4k montör mü olur diye herhalde
2017 yılında bile 2000tl fiyatı varsa şuan onun 4k sı vardır.2017 yılında Vatandan almıştım 2000 liraya. Satılmıyor ama 60hz ve TN Panel 4k montör mü olur diye herhalde
Ya öyle tabi de bir türlü satılmadı 3 ay 1700 lira diye durdu ama alıcı yok. Yeni çıktı alıcı satmayacağım o zaman açıklamasına 60hz ve TN panel olduğunu da yzmadım internetten bakacak kadar zekiler herhalde2017 yılında bile 2000tl fiyatı varsa şuan onun 4k sı vardır.
4K IPS monitörler 3000 TL civarı, ne yaptın öyle?2017 yılında bile 2000tl fiyatı varsa şuan onun 4k sı vardır.
Neden ki? O bütçeye alabileceğim TV 32 inç monitörden çok da büyük olmaz tahminimce.@resitali PS5 için monitör alma bu arada Televizyon al. Çok kötü olur monitörle
Salonun televizyonunu falan kullan o büyüktür herhalde değilse de bilmiyorum yani ben daha önce 27 inch monitörde de PS4 kullandım 55 inch televizyonda da PS4 kullandım monitörden çok çok daha iyidi televizyonNeden ki? O bütçeye alabileceğim TV 32 inç monitörden çok da büyük olmaz tahminimce.