kenan.aygn
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Kankalar merhabalar elimde Asus Pelta var ama mikrofonu ve dongle yok bunları temin edebiliceğim bir yer var mı
Servisten ücreti ile satın alabilirsin sadece.Kankalar merhabalar elimde Asus Pelta var ama mikrofonu ve dongle yok bunları temin edebiliceğim bir yer var mı
Kankam 2. el aldım satın aldığım kişiye de ulaşmam çok zor servisi kendim arasam yardımcı olurlar mı bilgin varsa teşekkür ederim şimdidenServisten ücreti ile satın alabilirsin sadece.
Bende öyle bir durumda daha önce bulundum. Eğer faturan var ise ücretli temin edebiliyorsun. Fakat garantin var diye ücretsiz yardımcı olmazlar. Asus garantisi şuan güncel olarak kötü.Kankam 2. el aldım satın aldığım kişiye de ulaşmam çok zor servisi kendim arasam yardımcı olurlar mı bilgin varsa teşekkür ederim şimdiden
Yani ne fatura ne de garanti sadece kulaklığa sahibim öyle diyimBende öyle bir durumda daha önce bulundum. Eğer faturan var ise ücretli temin edebiliyorsun. Fakat garantin var diye ücretsiz yardımcı olmazlar. Asus garantisi şuan güncel olarak kötü.