JellyBuM
80+
O zaman fiyatlar gerçekten düşüyor, bu güzel.Güvenilir.
Alışveriş yapan arkadaşlarım oldu hatta bu alışveriş yapan forumdaki üyeleri de biliyorum.
O zaman fiyatlar gerçekten düşüyor, bu güzel.Güvenilir.
Alışveriş yapan arkadaşlarım oldu hatta bu alışveriş yapan forumdaki üyeleri de biliyorum.
oynayacağın oyunlara belli valo oynarsan zaten azcık ekran kartı istiyor cs de de aynı şekilde 2 side işlemci istiyorTek fan ısınma yaratır mı 3060 ile
katılıyorum bir pc vardı 13k ya rtx3060 1 fanı var kötü gözüküyor o yüzden almadım pişmandım ama fiyatlar düşüyor gibiAbi RTX 3060, güzel ekran kartı da. Küçücük olunca hiç hoş durmuyor be. Koskocaman kasada işlemci soğutucusundan küçük ekran kartı.
Ekran kartı dediğin biraz heybetli olur. Eline aldı mı bu neymiş be diyeceksin. Ben ekran kartlarına karşı özel bir sevgi besliyorum.
bunu sadece Allah biliyor kanka,gelecekten bi geliyoruz biz.dArkadaşlar, bir kaç ay sonra 3060+5600x sistemleri 10-11k bandında bulabilir miyiz ?
vnoıugfuıaabısfupgvfaısdfBiraz oldu gibi
Ha bu arada, acil GPU ihtiyacı olanlar için alınabilecek bir fiyat. Bakalım ne olacak, ilerleyen günlerde göreceğiz.Fiyatlar düşmeye başladığına göre pek alınası durmuyor, yani eğer gerçekten düşecekse tabii.
-RTX3070'in 5800 liraya satıldığı zamandan gelen vatandaş
Ben de baktım bu videoya, fan hızı ve ses belirtilmemiş videoda.Video'yu çeken kanalın güvenilirliğini bilemem ama serin görünüyor.
Kart sesli miydi ve fan hızı kaç RPM idi ?Bu arada ben bu ekran kartını kullandım 78 dereceyi geçmedi furmark testinde bilgilendireyim