Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
Satıcı güvenilir amazondada satış yapıyor güzel fiyat.
Satıcı güvenilir amazondada satış yapıyor güzel fiyat.
Çünkü aynı kart aloooooArkadaşım tercih ve zevki birbirine karıştırdığın için konu kapandı zaten. Gerisini konuşmaya gerek yok. Ayrıca kutusunda kocaman GAİNWARD yazan bir kartı palit diye nasıl satıcaksın bilmiyorum.
Abdullah'ın Gainwardı indirime getirdiği zaman açılan konuyu bir oku tekrar tekrar. Şu forumda bile Gainward bilmeyen insan çok varken. Dışarıda Palit İnno3d bilmeyen insanlara Gainward'ı nasıl satıcaksın. Aynı kart olduğu ben biliyorum sen biliyorsun 3.kişi bilmiyor.Çünkü aynı kart alooooo
Tercih ve zevki birbirine karıştırmak mı? tercihini kötü olan karttan yana mı kullanırsın bile bile bence burada konu kapandı iyi forumlar.
tamam da insan bi 2 fanlı 3 fanlı istemiyor değil.Kartın tek fqnlı olduğuna bakmayın, o kadar ısınan bir kart değil.
Olabilir ama tek fanlıKartın tek fqnlı olduğuna bakmayın, o kadar ısınan bir kart değil.
Yapma yasence tip önemli mi ekran kartını performans artışı yaşamak için alırsın tipi iyi diye deil
Tamamda o kişilere bunu anlatarak neyin ne olduğunu gösterip öğretebiliyorsunuz a kişisi senden bunu satın alırken ona hangi markanın kartı olduğunu söyleyerek gösterebilirsin değil mi?Abdullah'ın Gainwardı indirime getirdiği zaman açılan konuyu bir oku tekrar tekrar. Şu forumda bile Gainward bilmeyen insan çok varken. Dışarıda Palit İnno3d bilmeyen insanlara Gainward'ı nasıl satıcaksın. Aynı kart olduğu ben biliyorum sen biliyorsun 3.kişi bilmiyor.
Fan sürekli %100'de çalışıyor muhtemelen.Anca 3 fanlı ekran kartların ısı değerleri böyle olur. 170W TDP değerine sahip bir ekran kartından bahsediyoruz. O.C ile ısı değerleri 85'i rahat geçer diye tahmin ediyorum.
Doğru. Kart çok tipsiz. Itx sistemler dışında asla almam. Bende XFX SWFT 309 RX 6700XT var, onun bile tipini beğenmiyorum, çok ince. Ne kadar büyük o kadar güzel.Yapma yaBen ekran kartlarını sadece görünüş olarak alıyoruz diye biliyordum !
Overclock diye bir mevzu var bunun potansiyeli de soğutma kalitesi ile orantılı,sistemi alan kişi genelde 5600x alacak darboğaz açısından ,şimdi nereden baksan sadece işlemcisi 2.5k olan kendisi ile birlikte 5 haneli fiyatı olan bir sistemde sizce tip önemsiz mi?
Yüksek kalite sistemlerde görünüş de ön plandadır anlamanız için size aynı markanın iki farklı modelini hatırlatayım:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
https://www.hepsiburada.com/gainwar...isplayport-8-pin-ekran-karti-p-HBCV00000EZC0C ?https://www.hepsiburada.com/gainwar...-pci-express-3-0-ekran-karti-p-HBCV00000F2JBO
Gainward ın indirimi bitti artık en ucuz rtx 3060 bu ve alınır aynı paraya gainward var diyip durmayın
asus ph kartlar genel olarak güzel sıcaklıklarda çalışıyor ve bu fiyatta 2060 zor bulunurken 3060 istersen fansız olsun yine alınırFan sürekli %100'de çalışıyor muhtemelen.
Sessizlik namına bir şey beklememek lazım.