Neler Yeni

🔥İndirim Asus RTX 3060 6000 TL

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Arkadaşım tercih ve zevki birbirine karıştırdığın için konu kapandı zaten. Gerisini konuşmaya gerek yok. Ayrıca kutusunda kocaman GAİNWARD yazan bir kartı palit diye nasıl satıcaksın bilmiyorum.
Çünkü aynı kart alooooo
Tercih ve zevki birbirine karıştırmak mı :D? tercihini kötü olan karttan yana mı kullanırsın bile bile bence burada konu kapandı iyi forumlar.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Çünkü aynı kart alooooo
Tercih ve zevki birbirine karıştırmak mı :D? tercihini kötü olan karttan yana mı kullanırsın bile bile bence burada konu kapandı iyi forumlar.
Abdullah'ın Gainwardı indirime getirdiği zaman açılan konuyu bir oku tekrar tekrar. Şu forumda bile Gainward bilmeyen insan çok varken. Dışarıda Palit İnno3d bilmeyen insanlara Gainward'ı nasıl satıcaksın. Aynı kart olduğu ben biliyorum sen biliyorsun 3.kişi bilmiyor.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
sence tip önemli mi ekran kartını performans artışı yaşamak için alırsın tipi iyi diye deil
Yapma ya :D Ben ekran kartlarını sadece görünüş olarak alıyoruz diye biliyordum !
Overclock diye bir mevzu var bunun potansiyeli de soğutma kalitesi ile orantılı,sistemi alan kişi genelde 5600x alacak darboğaz açısından ,şimdi nereden baksan sadece işlemcisi 2.5k olan kendisi ile birlikte 5 haneli fiyatı olan bir sistemde sizce tip önemsiz mi?

Yüksek kalite sistemlerde görünüş de ön plandadır anlamanız için size aynı markanın iki farklı modelini hatırlatayım:

download.jpg
download.jpg

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Abdullah'ın Gainwardı indirime getirdiği zaman açılan konuyu bir oku tekrar tekrar. Şu forumda bile Gainward bilmeyen insan çok varken. Dışarıda Palit İnno3d bilmeyen insanlara Gainward'ı nasıl satıcaksın. Aynı kart olduğu ben biliyorum sen biliyorsun 3.kişi bilmiyor.
Tamamda o kişilere bunu anlatarak neyin ne olduğunu gösterip öğretebiliyorsunuz a kişisi senden bunu satın alırken ona hangi markanın kartı olduğunu söyleyerek gösterebilirsin değil mi?

Penguen

80+ Silver
Anca 3 fanlı ekran kartların ısı değerleri böyle olur. 170W TDP değerine sahip bir ekran kartından bahsediyoruz. O.C ile ısı değerleri 85'i rahat geçer diye tahmin ediyorum.
Fan sürekli %100'de çalışıyor muhtemelen.
Sessizlik namına bir şey beklememek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapma ya :D Ben ekran kartlarını sadece görünüş olarak alıyoruz diye biliyordum !
Overclock diye bir mevzu var bunun potansiyeli de soğutma kalitesi ile orantılı,sistemi alan kişi genelde 5600x alacak darboğaz açısından ,şimdi nereden baksan sadece işlemcisi 2.5k olan kendisi ile birlikte 5 haneli fiyatı olan bir sistemde sizce tip önemsiz mi?

Yüksek kalite sistemlerde görünüş de ön plandadır anlamanız için size aynı markanın iki farklı modelini hatırlatayım:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Doğru. Kart çok tipsiz. Itx sistemler dışında asla almam. Bende XFX SWFT 309 RX 6700XT var, onun bile tipini beğenmiyorum, çok ince. Ne kadar büyük o kadar güzel. 😅

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
fiyatı yükselmiş tek fanlı nın :D

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Fan sürekli %100'de çalışıyor muhtemelen.
Sessizlik namına bir şey beklememek lazım.
asus ph kartlar genel olarak güzel sıcaklıklarda çalışıyor ve bu fiyatta 2060 zor bulunurken 3060 istersen fansız olsun yine alınır

Top Bottom