- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Yüksek segment bir ekran kartı alıyorsam tek fanlı olmayacak. 6K para ver, tek fan
Sen niye herkesi kendin gibi bilgili sanıyorsun. Phoneix modelini bilmeyen insanlarda var forumda. Gigabyte sanacak insanlarda var.Phoneix yazsan biraz daha anlaşılır olurdu. Phoneix ya kesin Gigabyte'dir hocam.
Ben sorun görmedim 45 dakika test yaptım. 76 dereceYüksek segment bir ekran kartı alıyorsam tek fanlı olmayacak. 6K para ver, tek fan
Bir O.C yap bakayım cayır cayır yanar Stabil değerlerde ısınan kart zaten kronik sorunlu sayılır.Sen niye herkesi kendin gibi bilgili sanıyorsun. Phoneix modelini bilmeyen insanlarda var forumda. Gigabyte sanacak insanlarda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sorun görmedim 45 dakika test yaptım. 76 derece
Bir O.C yap bakayım cayır cayır yanar Stabil değerlerde ısınan kart zaten kronik sorunlu sayılır.
Kırık link.
Kırık link.
Videodan hiç bir şey anlamadım dostum.
Tercih meselesi. Gainward iyi bir kart olabilir. 100 TL daha verip deneyimlediğim kartı tercih ederim.
2:42 den sonra turuncu olan kısımlar sıcaklık değerleri testlerdekiVideodan hiç bir şey anlamadım dostum.
Gainward palit kartın aynısı bu kart o fiyata alınmaz bunu tercih etmeliler.Tercih meselesi. Gainward iyi bir kart olabilir. 100 TL daha verip deneyimlediğim kartı tercih ederim.
Videodan hiç bir şey anlamadım dostum.
Eden edebilir dostum bu kartı ben satmıyorum. Tercih meselesi diyorum. Kendi şahsi fikrimi söyledim daha önce alıp denediğim bir kart o yüzden ben bunu tercih ederim. İsteyen Gainward alabilir tabi ve alan aldı zaten.Gainward palit kartın aynısı bu kart o fiyata alınmaz bunu tercih etmeliler.
Tercih meselesi denecek bir durum yok diyorum bende dostumAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eden edebilir dostum bu kartı ben satmıyorum. Tercih meselesi diyorum. Kendi şahsi fikrimi söyledim daha önce alıp denediğim bir kart o yüzden ben bunu tercih ederim. İsteyen Gainward alabilir tabi ve alan aldı zaten.