🔥İndirim Asus RTX 3060 6000 TL

Phoneix yazsan biraz daha anlaşılır olurdu. Phoneix ya kesin Gigabyte'dir hocam. :)
Sen niye herkesi kendin gibi bilgili sanıyorsun. Phoneix modelini bilmeyen insanlarda var forumda. Gigabyte sanacak insanlarda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek segment bir ekran kartı alıyorsam tek fanlı olmayacak. 6K para ver, tek fan :unsure:
Ben sorun görmedim 45 dakika test yaptım. 76 derece

Sen niye herkesi kendin gibi bilgili sanıyorsun. Phoneix modelini bilmeyen insanlarda var forumda. Gigabyte sanacak insanlarda var.

Ben sorun görmedim 45 dakika test yaptım. 76 derece
Bir O.C yap bakayım cayır cayır yanar 😄 Stabil değerlerde ısınan kart zaten kronik sorunlu sayılır.

Tercih meselesi. Gainward iyi bir kart olabilir. 100 TL daha verip deneyimlediğim kartı tercih ederim.

Videodan hiç bir şey anlamadım dostum.
2:42 den sonra turuncu olan kısımlar sıcaklık değerleri testlerdeki

Videodan hiç bir şey anlamadım dostum.
1627941660765.png

Gainward palit kartın aynısı bu kart o fiyata alınmaz bunu tercih etmeliler.
Eden edebilir dostum bu kartı ben satmıyorum. Tercih meselesi diyorum. Kendi şahsi fikrimi söyledim daha önce alıp denediğim bir kart o yüzden ben bunu tercih ederim. İsteyen Gainward alabilir tabi ve alan aldı zaten.

Alıntıyı görüntüle

Eden edebilir dostum bu kartı ben satmıyorum. Tercih meselesi diyorum. Kendi şahsi fikrimi söyledim daha önce alıp denediğim bir kart o yüzden ben bunu tercih ederim. İsteyen Gainward alabilir tabi ve alan aldı zaten.
Tercih meselesi denecek bir durum yok diyorum bende dostum
Bu kart daha serin çalışıyor daha iyi bir kart
Daha iyi ve Daha kötü vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay