Cevizli sucuk
80+ Bronze
Güzel fiyat ama abdullah abinin kartlar hala duruyor
Anca 3 fanlı ekran kartların ısı değerleri böyle olur. 170W TDP değerine sahip bir ekran kartından bahsediyoruz. O.C ile ısı değerleri 85'i rahat geçer diye tahmin ediyorum.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eden edebilir dostum bu kartı ben satmıyorum. Tercih meselesi diyorum. Kendi şahsi fikrimi söyledim daha önce alıp denediğim bir kart o yüzden ben bunu tercih ederim. İsteyen Gainward alabilir tabi ve alan aldı zaten.
Dostum tercih meselesi denecek durum var Gainward ben de aldım. İçime sinmedi iptal ettim. Palit'in aynısı olabilir. Ben bu kartı 1 sene 2 sene artık her neyse kullandıktan sonra satmaya çalışsam 100 kişiden 50 si Gainward markasını bilmiyor olucak. Bu benim müşteri kapasitemi düşürür. Ama ben şuan 5900 TL yerine 6000 TL verip Asus alırsam ve 1 2 sene kullanıp satmaya kalkarsam 100 kişiden 90 nı Asus markasını biliyor olucak. Bu da benim müşteri kapasitemi genişletir. Gainward ghost modeli Asus Phoneix'ten daha iyi olabilir. Müşteri potansiyeli olarak Asus'tan daha düşük bir kart olduğu için ben Asus'u tercih ederim.Tercih meselesi denecek bir durum yok diyorum bende dostum
Bu kart daha serin çalışıyor daha iyi bir kart
Daha iyi ve Daha kötü vardır
Dediğim gibi ben 45 dakika furmark ta bıraktım 76 derecedeydi. Oc potansiyelini bilmiyorum. O konuda bir şey diyemem. Normal sıcaklıkları kabul edilebilir seviyede.Anca 3 fanlı ekran kartların ısı değerleri böyle olur. 170W TDP değerine sahip bir ekran kartından bahsediyoruz. O.C ile ısı değerleri 85'i rahat geçer diye tahmin ediyorum.
Benim de dediğim gibi normal oyun oynarken aşırı ısınan kart kronik sorunlu sayılır, normal kullanım için alınabilir.Dostum tercih meselesi denecek durum var Gainward ben de aldım. İçime sinmedi iptal ettim. Palit'in aynısı olabilir. Ben bu kartı 1 sene 2 sene artık her neyse kullandıktan sonra satmaya çalışsam 100 kişiden 50 si Gainward markasını bilmiyor olucak. Bu benim müşteri kapasitemi düşürür. Ama ben şuan 5900 TL yerine 6000 TL verip Asus alırsam ve 1 2 sene kullanıp satmaya kalkarsam 100 kişiden 90 nı Asus markasını biliyor olucak. Bu da benim müşteri kapasitemi genişletir. Gainward ghost modeli Asus Phoneix'ten daha iyi olabilir. Müşteri potansiyeli olarak Asus'tan daha düşük bir kart olduğu için ben Asus'u tercih ederim.
Dediğim gibi ben 45 dakika furmark ta bıraktım 76 derecedeydi. Oc potansiyelini bilmiyorum. O konuda bir şey diyemem. Normal sıcaklıkları kabul edilebilir seviyede.
Oyunlar furmark kadar zorlamayabilir.Benim de dediğim gibi normal oyun oynarken aşırı ısınan kart kronik sorunlu sayılır, normal kullanım için alınabilir.
Oyundan oyuna değişir O kadar zorlayacak pek bir oyun da yok zaten.Oyunlar furmark kadar zorlamayabilir.
Yani oyun testinde 71 72 görür diye düşünüyorum.Oyundan oyuna değişir O kadar zorlayacak pek bir oyun da yok zaten.
Dostum şunu anlamıyorsun sanırımDostum tercih meselesi denecek durum var Gainward ben de aldım. İçime sinmedi iptal ettim. Palit'in aynısı olabilir. Ben bu kartı 1 sene 2 sene artık her neyse kullandıktan sonra satmaya çalışsam 100 kişiden 50 si Gainward markasını bilmiyor olucak. Bu benim müşteri kapasitemi düşürür. Ama ben şuan 5900 TL yerine 6000 TL verip Asus alırsam ve 1 2 sene kullanıp satmaya kalkarsam 100 kişiden 90 nı Asus markasını biliyor olucak. Bu da benim müşteri kapasitemi genişletir. Gainward ghost modeli Asus Phoneix'ten daha iyi olabilir. Müşteri potansiyeli olarak Asus'tan daha düşük bir kart olduğu için ben Asus'u tercih ederim.
Dediğim gibi ben 45 dakika furmark ta bıraktım 76 derecedeydi. Oc potansiyelini bilmiyorum. O konuda bir şey diyemem. Normal sıcaklıkları kabul edilebilir seviyede.
Görüntü kötü birazKartın soğutması güzel zaten ama tek fanlı olması çok çirkin
sence tip önemli mi ekran kartını performans artışı yaşamak için alırsın tipi iyi diye deilİstediği kadar iyi soğutsun ,tipsiz bir ekran kartı .
Arkadaşım tercih ve zevki birbirine karıştırdığın için konu kapandı zaten. Gerisini konuşmaya gerek yok. Ayrıca kutusunda kocaman GAİNWARD yazan bir kartı palit diye nasıl satıcaksın bilmiyorum.Dostum şunu anlamıyorsun sanırım
Şimdi zevkler ve renklerde, bence tercih meselesi denecek durumlar vardır
Kartı iyi yapan etkenlerden biri nedir aynı modelini soğutma performansıdır değil mi?
Hangisinin soğutma performansı daha iyi bunu mu konuşalım gerek var mı konuşmaya
O zaman Gainward daha iyi bir kart phoenix'e göre ve daha ucuz
Ayrıca satarken palit diye satarsın olur biter yalan söylememiş oluyorsun sonuç olarak