Neler Yeni

🔥İndirim Asus RTX 3060 6000 TL

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eden edebilir dostum bu kartı ben satmıyorum. Tercih meselesi diyorum. Kendi şahsi fikrimi söyledim daha önce alıp denediğim bir kart o yüzden ben bunu tercih ederim. İsteyen Gainward alabilir tabi ve alan aldı zaten.
Anca 3 fanlı ekran kartların ısı değerleri böyle olur. 170W TDP değerine sahip bir ekran kartından bahsediyoruz. O.C ile ısı değerleri 85'i rahat geçer diye tahmin ediyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Tercih meselesi denecek bir durum yok diyorum bende dostum
Bu kart daha serin çalışıyor daha iyi bir kart
Daha iyi ve Daha kötü vardır
Dostum tercih meselesi denecek durum var Gainward ben de aldım. İçime sinmedi iptal ettim. Palit'in aynısı olabilir. Ben bu kartı 1 sene 2 sene artık her neyse kullandıktan sonra satmaya çalışsam 100 kişiden 50 si Gainward markasını bilmiyor olucak. Bu benim müşteri kapasitemi düşürür. Ama ben şuan 5900 TL yerine 6000 TL verip Asus alırsam ve 1 2 sene kullanıp satmaya kalkarsam 100 kişiden 90 nı Asus markasını biliyor olucak. Bu da benim müşteri kapasitemi genişletir. Gainward ghost modeli Asus Phoneix'ten daha iyi olabilir. Müşteri potansiyeli olarak Asus'tan daha düşük bir kart olduğu için ben Asus'u tercih ederim.

Anca 3 fanlı ekran kartların ısı değerleri böyle olur. 170W TDP değerine sahip bir ekran kartından bahsediyoruz. O.C ile ısı değerleri 85'i rahat geçer diye tahmin ediyorum.
Dediğim gibi ben 45 dakika furmark ta bıraktım 76 derecedeydi. Oc potansiyelini bilmiyorum. O konuda bir şey diyemem. Normal sıcaklıkları kabul edilebilir seviyede.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum tercih meselesi denecek durum var Gainward ben de aldım. İçime sinmedi iptal ettim. Palit'in aynısı olabilir. Ben bu kartı 1 sene 2 sene artık her neyse kullandıktan sonra satmaya çalışsam 100 kişiden 50 si Gainward markasını bilmiyor olucak. Bu benim müşteri kapasitemi düşürür. Ama ben şuan 5900 TL yerine 6000 TL verip Asus alırsam ve 1 2 sene kullanıp satmaya kalkarsam 100 kişiden 90 nı Asus markasını biliyor olucak. Bu da benim müşteri kapasitemi genişletir. Gainward ghost modeli Asus Phoneix'ten daha iyi olabilir. Müşteri potansiyeli olarak Asus'tan daha düşük bir kart olduğu için ben Asus'u tercih ederim.

Dediğim gibi ben 45 dakika furmark ta bıraktım 76 derecedeydi. Oc potansiyelini bilmiyorum. O konuda bir şey diyemem. Normal sıcaklıkları kabul edilebilir seviyede.
Benim de dediğim gibi normal oyun oynarken aşırı ısınan kart kronik sorunlu sayılır, normal kullanım için alınabilir.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kartın soğutması güzel zaten ama tek fanlı olması çok çirkin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager

Dostum şunu anlamıyorsun sanırım
Şimdi zevkler ve renklerde, bence tercih meselesi denecek durumlar vardır
Kartı iyi yapan etkenlerden biri nedir aynı modelini soğutma performansıdır değil mi?
Hangisinin soğutma performansı daha iyi bunu mu konuşalım gerek var mı konuşmaya
O zaman Gainward daha iyi bir kart phoenix'e göre ve daha ucuz
Ayrıca satarken palit diye satarsın olur biter yalan söylememiş oluyorsun sonuç olarak

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İstediği kadar iyi soğutsun ,tipsiz bir ekran kartı .

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dostum şunu anlamıyorsun sanırım
Şimdi zevkler ve renklerde, bence tercih meselesi denecek durumlar vardır
Kartı iyi yapan etkenlerden biri nedir aynı modelini soğutma performansıdır değil mi?
Hangisinin soğutma performansı daha iyi bunu mu konuşalım gerek var mı konuşmaya
O zaman Gainward daha iyi bir kart phoenix'e göre ve daha ucuz
Ayrıca satarken palit diye satarsın olur biter yalan söylememiş oluyorsun sonuç olarak
Arkadaşım tercih ve zevki birbirine karıştırdığın için konu kapandı zaten. Gerisini konuşmaya gerek yok. Ayrıca kutusunda kocaman GAİNWARD yazan bir kartı palit diye nasıl satıcaksın bilmiyorum.

Top Bottom