Arkadaşlar Ryzen 7 9700x RTX 5070 sistem topluyorum fakat güç kaynağı konusunda kararsızım sistemin olabilecek bütün bileşenlerini Asus tercih ediyorum çünkü 20 yıla yakındır bilgisayar bileşenlerimi Asus kullanıyorum ve çevremdeki birçok insan farklı markalarla farklı sorunlarla karşılaşmasına rağmen Asus beni hiç mağdur etmedi.
Fakat şuanda bu iki güç kaynağı arasında kararsız kaldım;
*Asus olan modeli alırsam bildiğim ve güvendiğim bi marka, 850w şuan için hayli hayli işimi görücek, ilerde ufak tefek yükseltmelerde de sorun yaşamam fakat max 3-4 yıl sonra psu yetmemeye başlıcak ve 8 yıl garantisi var.
*Enermax bilmediğim bi marka, 1350w bana heralde bi 10 sene yeter, sistem yükseltme yapıcağım zaman psu yetermi diye düşünmeme gerek kalmıcak 2 yıl garantisi var.
İki ürünün fiyatı hemen hemen aynı, ikiside B segment psu'lar, Asus'un üreticisi CWT, Enermax'ın üreticisi SANR diye Çinli bi üretici fakat japon kapasitör kullandıklarını iddia ediyolar.
Uzun lafın kısası kararsızım ve bu konuda tavsiyelerinizi duymak istiyorum.
www.itopya.com
www.gaming.gen.tr
Fakat şuanda bu iki güç kaynağı arasında kararsız kaldım;
*Asus olan modeli alırsam bildiğim ve güvendiğim bi marka, 850w şuan için hayli hayli işimi görücek, ilerde ufak tefek yükseltmelerde de sorun yaşamam fakat max 3-4 yıl sonra psu yetmemeye başlıcak ve 8 yıl garantisi var.
*Enermax bilmediğim bi marka, 1350w bana heralde bi 10 sene yeter, sistem yükseltme yapıcağım zaman psu yetermi diye düşünmeme gerek kalmıcak 2 yıl garantisi var.
İki ürünün fiyatı hemen hemen aynı, ikiside B segment psu'lar, Asus'un üreticisi CWT, Enermax'ın üreticisi SANR diye Çinli bi üretici fakat japon kapasitör kullandıklarını iddia ediyolar.
Uzun lafın kısası kararsızım ve bu konuda tavsiyelerinizi duymak istiyorum.
ASUS PRIME AP-850G 850W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5.1 135mm Fanli PSU | ITOPYA
ASUS PRIME AP-850G 850W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5.1 135mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME AP-850G ITOPYA'da
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.