Gayet güzel işçilikle düzeltilir.Kopma vs olduğu belirtmemiş.yenisini alıcan
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.564,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Foto ?anakartımın pinleri yamuldu ne yapcam biri acil yardım etsin eski kasadan yeni kasaya taşıyodum parçaları üstüne tornavida düştü pinler yamuldu ya
Foto ?
kırılmış sanırım siteye foto yüklenmiyorki bayadır bekliyorum yüklenmesi için uğraştık birazcık bi kaçı düzeldi ama minik bi iki yerde delik gibi bişiy var anlamadımGayet güzel işçilikle düzeltilir.Kopma vs olduğu belirtmemiş.
evet yüklenmşyor anlamadım fotogözükmüyor hocam
daha ciddi cevaplar verirsen sevinirim para olsa zaten düzeltmekle uğraşmam alırım bi tane maksat tamir edebilmek değilmidir hocamyenisini alıcan
![]()
Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.564,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kopma var gibi emin değiliz kamerayla yaklaştırdığımda bi 2 3 tane delik gibi bişey varGayet güzel işçilikle düzeltilir.Kopma vs olduğu belirtmemiş.
topraklama pinleri koptuysa bir ihtimal çalışabilir bazı pinler sistem için zorunlu pinler olmuyor çalışıyor bazenkırılmış sanırım siteye foto yüklenmiyorki bayadır bekliyorum yüklenmesi için uğraştık birazcık bi kaçı düzeldi ama minik bi iki yerde delik gibi bişiy var anlamadım
evet yüklenmşyor anlamadım foto
daha ciddi cevaplar verirsen sevinirim para olsa zaten düzeltmekle uğraşmam alırım bi tane maksat tamir edebilmek değilmidir hocam
kopma var gibi emin değiliz kamerayla yaklaştırdığımda bi 2 3 tane delik gibi bişey var
nasıl anlarız ben bu şekilde işlemciyi takıp çalıştırsan pcyi bişry olurmutopraklama pinleri koptuysa bir ihtimal çalışabilir bazı pinler sistem için zorunlu pinler olmuyor çalışıyor bazen
işlemciye zarar gelrimi veya herhangi başka bi bileşenenasıl anlarız ben bu şekilde işlemciyi takıp çalıştırsan pcyi bişry olurmu
Daha düşük cözünürlüklü foto atarmısın . Belki gördüğün delikler soketteki boşluklar olabilir .nasıl anlarız ben bu şekilde işlemciyi takıp çalıştırsan pcyi bişry olurmu
işlemciye zarar gelrimi veya herhangi başka bi bileşene
önemli pinler ise pc ya hiç açılmaz yada kısa devre oluşabilir şemasına bakmanız lazımnasıl anlarız ben bu şekilde işlemciyi takıp çalıştırsan pcyi bişry olurmu
işlemciye zarar gelrimi veya herhangi başka bi bileşene
Fotoğrafı ekran görüntüsü al öyle at çözülüyor.kırılmış sanırım siteye foto yüklenmiyorki bayadır bekliyorum yüklenmesi için uğraştık birazcık bi kaçı düzeldi ama minik bi iki yerde delik gibi bişiy var anlamadım
evet yüklenmşyor anlamadım foto
daha ciddi cevaplar verirsen sevinirim para olsa zaten düzeltmekle uğraşmam alırım bi tane maksat tamir edebilmek değilmidir hocam
kopma var gibi emin değiliz kamerayla yaklaştırdığımda bi 2 3 tane delik gibi bişey var
Fotoğrafı ekran görüntüsü al öyle at çözülüyor.