🔥ASUS Prime AP201 Tempered Kasa 2599TL KOŞ!🔥

Güzel olan şey basit olandır.
Basit olan şey güzeldir.

Psu dediğin kasanın altında, saklı bir şekilde olmalı. Eski kasa dizaynları da psu kasanın üst tarafında veya ön tarafında olurdu

Bu kasa, hiçbir zaman almayacağım kasa tiplerinden.

Yok prime b650m k
Ekran kartı bi slot aşağıda gibi geldi bana. Ayrıca altta fanları sen mi koymadın sığmadı mı? Fan dizilimin nasııl bi resim ekleyebilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Tv de kullanmak için yan pc topladım ve kasa gayet güzel.tasarımı da sırıtmıyor 😂
önde 2 tane fan görünüyor bu durumda PSU nereye taktın ?

Son düzenleme:
Ekran kartı bi slot aşağıda gibi geldi bana. Ayrıca altta fanları sen mi koymadın sığmadı mı? Fan dizilimin nasııl bi resim ekleyebilir misin?

Ekran kartı en üst 2 slotta bir altında gpu support bracket takılı sistem yeni olduğu için fan alamadım daha sadece egzoz fanım var.
yeni oyundan çıkmış sıcaklıklar bunlar
1742329845075.png

Ekran kartı en üst 2 slotta bir altında gpu support bracket takılı sistem yeni olduğu için fan alamadım daha sadece egzoz fanım var.
yeni oyundan çıkmış sıcaklıklar bunlar
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler destek aparatından kaynaklı öyle duruyor demek ki. Bende Asus tuf serisi anakart var pcie slotu diğer anakartlara göre bir Slot aşağıda bu da gpunun alt fanlara sıfıra sıfır oturmasına neden oluyor.

Ayrıca oynadığını oyun nedir bu sıcaklık değerlerinden önce

Psu yerinde hocam. Ufak bir modlama ile psu fanını da değiştirerek önde 2 fan görüntüsünü yakaladım. Psu fanı da bozuktu ve 13.5cmdi baya eski model. Onum da fanını 12cm yaptım.

Teşekkürler destek aparatından kaynaklı öyle duruyor demek ki. Bende Asus tuf serisi anakart var pcie slotu diğer anakartlara göre bir Slot aşağıda bu da gpunun alt fanlara sıfıra sıfır oturmasına neden oluyor.

Ayrıca oynadığını oyun nedir bu sıcaklık değerlerinden önce
Anladım, bu kasada sınırlarda dolaşmak mümkün.
Valodan çıkmıştım

420mm sıvı soğutma sığar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,263
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri