Teşekkürler hocam r5 5600 ile kullancam bu bios flashback nasıl kullanılıyor kendi mi yapıyor takınca işlemciyi yoksa ben gene bi mudahele edicem miHayırlı olsun.
TeşekkürlerHayırlı olsun
TeşekkürlerHayırlo olsun
İnan bir fikrim yok. Bilen birine sor diyeceğim ama kim olabilir. @Furkan Karagülle hacı bi el at ya..Teşekkürler hocam r5 5600 ile kullancam bu bios flashback nasıl kullanılıyor kendi mi yapıyor takınca işlemciyi yoksa ben gene bi mudahele edicem mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Ne zaman 650 di knkddr4 mü bence geçmiş olsun yani fiyatı biraz yüksek o yüzden diyorum vay anasını satayım bir kaç ay önce bu kart 650 milyondu ne ara bu fiyatlara fırladı
El atar inşİnan bir fikrim yok. Bilen birine sor diyeceğim ama kim olabilir. @Furkan Karagülle hacı bi el at ya..
garip 4-5 ay öncesinden bahsediyorumNe zaman 650 di knk
asusun kendi sitesinden b450 nin o versiyonun biosunu flash belleğe kuruyorsun sonra sistem takılıyken veya değilken farketmez 24 pin yeterli oluyor muydu tam hatırlamıyorum flashı flash bios usb portuna takıyorsun sonra en üste yuvarlak tuş var bios flash diye ona basıyorsun nasıl bitip bitmediğini anlayacağımız bir ışık felan yoksa bence 1 saat bekle sonra sistemi aç olurTeşekkürler hocam r5 5600 ile kullancam bu bios flashback nasıl kullanılıyor kendi mi yapıyor takınca işlemciyi yoksa ben gene bi mudahele edicem mi
Teşekkürler
Teşekkürler
He tamamdır hocam sağol inventus a yazdım bios günceller mısınız diye bakalım belki guncellerasusun kendi sitesinden b450 nin o versiyonun biosunu flash belleğe kuruyorsun sonra sistem takılıyken veya değilken farketmez 24 pin yeterli oluyor muydu tam hatırlamıyorum flashı flash bios usb portuna takıyorsun sonra en üste yuvarlak tuş var bios flash diye ona basıyorsun nasıl bitip bitmediğini anlayacağımız bir ışık felan yoksa bence 1 saat bekle sonra sistemi aç olur
umarım güncellerler uğraşmadan halledersinHe tamamdır hocam sağol inventus a yazdım bios günceller mısınız diye bakalım belki gunceller
O knk 4-5 ay geçmiş tabi normal fiyat artması aldın aldın kar knk ya almayıp biraz daha beklicektim ama daha da pahalancak almak en mantiklisigarip 4-5 ay öncesinden bahsediyorum
Ins teşekkürler sağolunumarım güncellerler uğraşmadan halledersin