Asus prime b650m-k 4.339 TL

Hasan344

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,486
Hocam bisi sorcam ben vakfın kredi kartını kullaniyorum ondada world yaziyo üstünde onada taksit olur mu taksit seçeneklerinde yapimredi wold diyo olurmuki
Fikriom yok hocam ben paraf ziraat kullaniyorum.

Ihtiyaci olanlar alabilir.
Almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum, ddr5 sistem için özellikle giriş seviye Asus almayın! Aynı anakartı 2 buçuk ay önce incehesaptan aldım, aldığımdan beri de Kernel Power 41 hatası alıyorum, ancak tespit edebildim sorunu. Yarın da garantiye göndereceğim anakartı. Hatayı sadece expo profili açtığımda alıyorum. Biraz daha bütçenizi artırıp MSI gigabyte vs alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki almalımiyim 0dan topluyorum da bu anakarti düşünüyorum fiyatta 200tl düşmüş

Almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum, ddr5 sistem için özellikle giriş seviye Asus almayın! Aynı anakartı 2 buçuk ay önce incehesaptan aldım, aldığımdan beri de Kernel Power 41 hatası alıyorum, ancak tespit edebildim sorunu. Yarın da garantiye göndereceğim anakartı. Hatayı sadece expo profili açtığımda alıyorum. Biraz daha bütçenizi artırıp MSI gigabyte vs alın.
Asus prime a620m k anakarti ikinci el olarak aldim hicbir sıkıntısı yok

Asus prime a620m k anakarti ikinci el olarak aldim hicbir sıkıntısı yok
Olabilir hocam, ben 2 buçuk aydır Kernel 41 hatası için araştırma vs. yapıyorum. Bu hata ile ilgili gördüğüm konularda (yerli/yabancı farketmeksizin) özellikle DDR5 sistemlerde ve Asus anakartlarda daha çok bu sorunu yaşayan gördüm. Kısacası ben yaşadım diye yaşayacaksınız diye bir şey yok. Ama ben yaşadığım için uyarıyorum. Sonra bunun hakkında nette konu yoktu vs diye ah vah etmesin kimse.

Bu B650 anakartlara 7500f veya 8400f takmak için bios update gerekiyor mu?
Takmak için değil belki ama Ramlerin tam hızından faydalanabilmek için bios güncellemesi yapmak gerekebilir.

Anakart güzel F/P kullanıyorum memnunum ama incehesaptan geliyorsa, pinler felan kesin yamuktur vardır bi olayı yoksa incehesap bu fiyata ürün vermez.

Anakart güzel F/P kullanıyorum memnunum ama incehesaptan geliyorsa, pinler felan kesin yamuktur vardır bi olayı yoksa incehesap bu fiyata ürün vermez.
gaming gecelerinde de zaten bu fiyat aralığına düşürüyorlardı, sanmıyorum pinleri eğik olacağını. sıfır kapalı kutu ürün satıyorlar. bu zaman kadar açık ürün yolladıklarını görmedim.

Konusu açılmıştı

gaming gecelerinde de zaten bu fiyat aralığına düşürüyorlardı, sanmıyorum pinleri eğik olacağını. sıfır kapalı kutu ürün satıyorlar. bu zaman kadar açık ürün yolladıklarını görmedim.
anakartlarda kapalı kutu diye bişey yok hepsi açıktır hocam bandrollü asus anakart görmedim ben daha

fiyatı bu ztn 100 liraya indirim deniyorsa bilemiyorum

1747767948282.webp

Geri